ΕΛΛΑΔΑ

Περιφερόταν στην πόλη της Κομοτηνής σαν σκελετός που ανασαίνει… (Προσοχή σκληρές εικόνες)

Περιφερόταν στην πόλη της Κομοτηνής σαν σκελετός που ανασαίνει… (Προσοχή σκληρές εικόνες)

Σε άθλια κατάσταση και λίγο πριν το θάνατο εντοπίστηκε το σκυλί που βλέπετε στις φωτογραφίες στην πόλη της Κομοτηνής στην λεωφόρο Ηρώων κοντά στα στρατόπεδα.

Όπως εξήγησε ο Παναγιώτης Γκουδουσίδης, πρόεδρος της Φιλοζωικής Κομοτηνής το ζωντανό περιφερόταν στην πόλη για περίπου δέκα μέρες αλλά ήταν εξαιρετικά φοβικό και παρά τις προσπάθειες τους δεν είχαν καταφέρει να το πιάσουν.

Την Τετάρτη (5/8) αυτός «ο σκελετός που ακόμα ανασαίνει» όπως επισημαίνει ο κ. Γκουδουσίδης παραδόθηκε αφού δεν είχε πια ούτε ίχνος δύναμης. Έτσι κατάφεραν να τον πιάσουν και να τον μεταφέρουν στο Δημοτικό Κυνοκομείο Κομοτηνής.

Οι εξετάσεις που του έκανε ο κτηνίατρος Βασίλης Ιωάννου έδειξαν πάσχει από λεϊσμανίωση, ασιτία, σκουλήκι της καρδιάς και ερλιχίωση και σήμερα το ζώο δείχνει χειρότερα απ’ ότι χθες.

Ο Φίλιππος -έτσι τον ονόμασαν - είναι νεαρής ηλικίας και έφτασε σε αυτή την κατάσταση εξαιτίας της αδιαφορίας των ανθρώπων. Τα μάτια του είναι γεμάτα φόβο. Πλέον παλεύει για τη ζωή του μαζί με εκείνους που τον νοιάστηκαν και θέλουν να τον σώσουν ίσως να είναι ήδη πολύ αργά.

Δείτε στην παραπάνω gallery τις σκληρές φωτογραφίες.

Πηγή: zoosos.gr

Σχετικές ειδήσεις