ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στην Κρήτη με υπόθεση αποπλάνησης τρίχρονου από αλλοδαπό

Σοκ στην Κρήτη με υπόθεση αποπλάνησης τρίχρονου από αλλοδαπό

Σοκ προκαλεί στο πανελλήνιο η είδηση που έρχεται από την Κρήτη με «πρωταγωνιστή» έναν 30χρονο αλλοδαπό, ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου.

Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης ανατριχιάζουν. Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε από τη γιαγιά ενός τρίχρονου αγοριού, ο αλλοδαπός από το Μπαγκλαντές, είχε κατεβάσει την πάνα του μικρού και το θώπευε.

Η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας το βράδυ του Σαββάτου (08/08/2015) όταν άνδρες της Αστυνομίας, έπειτα από την καταγγελία της γιαγιάς του θύματος, εντόπισαν και συνέλαβαν τον φερόμενο ως δράστη.

Σύμφωνα με το goodnet.gr, όλα συνέβησαν στο σπίτι του αλλοδαπού, ο οποίος διέμενε δίπλα από την οικογένεια. Όπως ανέφερε στις Αρχές η γιαγιά του παιδιού, όταν διαπίστωσε ότι το παιδί είχε πάει στο σπίτι του άνδρα, κατευθύνθηκε η ίδια στο σημείο, όπου και έπιασε επ’ αυτοφώρω τον αλλοδαπό να θωπεύει το παιδί. Αμέσως ενημέρωσε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας κατάφεραν να του φορέσουν χειροπέδες. Σύμφωνα με το τοπικό ενημερωτικό μέσο, ο 30χρονος φέρεται να παραδέχθηκε την πράξη του, λέγοντας μάλιστα, πως κάτι τέτοιο συνηθίζεται στη χώρα του.

Ο συλληφθείς με τη σε βάρος του κατηγορίες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και αύριο, Τρίτη (11/08/2015) θα απολογηθεί ενώπιον του Ανακριτή Ρεθύμνου.

Σχετικές ειδήσεις