ΕΛΛΑΔΑ

Εργάτης σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε και τραυμάτισε δυο άτομα σε οικοδομή

Εργάτης σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε και τραυμάτισε δυο άτομα σε οικοδομή

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 17 Αυγούστου σε οικοδομή στην Κρήτη όταν ένας Σύρος εργάτης έπαθε αμόκ και επιτέθηκε σε δυο άτομα.

Το απίστευτο αυτό περιστατικό συνέβη λίγα λεπτά μετά τις 4.30 το μεσημέρι σε οικοδομή που βρίσκεται υπό ανέγερση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, την ώρα που οι οικοδόμοι εργάζονταν στον χώρο ένας Σύρος εργάτης παρεξηγήθηκε με τον 49χρονος εργολάβο. Λίγη ώρα αργότερα, ο Σύρος υπέστη αμόκ χτύπησε έναν 45χρονο Έλληνα εργάτη στο κεφάλι μ’ ένα σίδερο και έσπρωξε τον εργολάβο από τον τρίτο όροφο της οικοδομής με αποτέλεσμα ο 49χρονος να πέσει στον δεύτερο όροφο.

Στη συνέχεια ο Σύρος εξαφανίστηκε.

Σε κρίσιμη κατάσταση ο εργολάβος

Στο σημείο προκλήθηκε αναστάτωση με τους υπόλοιπους εργάτες να ειδοποιούν τόσο το ΕΚΑΒ όσο και την αστυνομία.

Δύο ασθενοφόρα έσπευσαν στην οικοδομή και παρέλαβαν τους δύο τραυματίες μεταφέροντάς τους στο ΠΑΓΝΗ.

Οι πληροφορίες του cretapost αναφέρουν ότι ο 49χρονος εργολάβος βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση καθώς έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ενώ ο 45χρονος εργάτης υποβάλλεται αυτή την ώρα σε μαγνητική προκειμένου να εξακριβωθεί η κατάσταση της υγείας του.

Άφαντος ο Σύρος εργάτης

Η αστυνομία από την πρώτη στιγμή πήγε στην περιοχή και άρχισε να παίρνει καταθέσεις από τους εργάτες ενώ η Σήμανση συνέλεγε τα στοιχεία.

Την ίδια ώρα ο Σύρος εργάτης παραμένει άφαντος ενώ κανείς δεν γνωρίζει ποια είναι τα στοιχεία του παρά μόνο ο εργολάβος ο οποίος αυτή την ώρα δεν μπορεί να μιλήσει