ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στην Καλαμάτα: Αυτοκίνητο με δυο μικρά παιδιά έπεσε στη θάλασσα (video)

Σοκ στην Καλαμάτα: Αυτοκίνητο με δυο μικρά παιδιά έπεσε στη θάλασσα (video)

Παρ’ ολίγον τραγωδία στην Καλαμάτα, όταν αυτοκίνητο με δυο παιδιά έπεσε στο λιμάνι

Το περιστατικό συνέβη στη 13.00 μετά το μεσημέρι, όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου σταμάτησε στο ύψος του ξενοδοχείου «Ηλέκτρα», προκειμένου να κατέβει για κάποια ψώνια στο περίπτερο που βρίσκεται απέναντι. Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμη εξακριβωθεί, το αυτοκίνητο άρχισε να κυλά προς το λιμάνι.

Χωρίς να προσκρούσει σε κανένα από τα πολλά κολονάκια που υπάρχουν εκεί, διέσχισε το χερσαίο χώρο και έπεσε στη θάλασσα, στη βορειοδυτική γωνία του λιμανιού. Στο πίσω κάθισμα βρίσκονταν τα δύο ανήλικα, ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Προτού βουλιάξει, ο πατέρας τους είχε ήδη πέσει μέσα στο νερό και με τη βοήθεια δύο ακόμη ατόμων που τον συνέδραμαν, κατάφερε να τα απομακρύνει από το αυτοκίνητο.

Το όχημα βυθίστηκε αμέσως. Σε εκείνο το σημείο το βάθος ήταν 5 μέτρα περίπου και οι τρεις τους με ασθενοφόρο διακομίστηκαν για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο.

Λίγο μετά τις 06:30 το πρωί έγινε η ανέλκυση του αυτοκινήτου που πέφτοντας το μεσημέρι της Κυριακής στο λιμάνι της Καλαμάτας, λίγο έλειψε να γίνει ο υγρός τάφος δύο ανήλικων παιδιών ηλικίας 5 και 7 ετών.

Η ανέλκυση έγινε με τη βοήθεια γερανού αλλά και δύτη που βούτηξε στο λιμάνι για να δέσει με ιμάντες το όχημα. Τα παράθυρα του οχήματος ήταν κλειστά και όλοι μιλούν για ένα θαύμα αφού κατάφεραν και τα 3 άτομα να ζήσουν.