ΕΛΛΑΔΑ

Ηγουμενίτσα: Λεωφορείο με 50 τουρίστες τυλίχθηκε στις φλόγες

Ηγουμενίτσα: Λεωφορείο με 50 τουρίστες τυλίχθηκε στις φλόγες

Φωτιά εν κινήσει έπιασε ένα λεωφορείο το μεσημέρι της Δευτέρας (14/9/2015) στο οποίο επέβαιναν 50 τουρίστες από την Σερβία την ώρα που κινούνταν κινούνταν στην Εθνική Οδό Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας.

Ο οδηγός -λίγο πριν το λεωφορείο μπει στην Εγνατία Οδό- είδε μαύρους καπνούς να βγαίνουν από τη μηχανή του οχήματος. Αμέσως άνοιξε τις πόρτες και ζήτησε από τους 50 επιβαίνοντες να κατέβουν από το λεωφορείο.

Η γρήγορη αντίδραση του οδηγού ήταν αυτό που αποσόβησε κάποιον τραυματισμό. Έντρομοι οι επιβάτες προσπάθησαν και έσωσαν όσες βαλίτσες και προσωπικά αντικείμενα πρόλαβαν.

Στο σημείο έσπευσαν 3 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από την Ηγουμενίτσα με 7 άντρες, οι οποίοι έσβησαν την φωτιά στο λεωφορείο, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Σημειώνεται ότι το λεωφορείο με τους 50 επιβάτες επέστρεφε στη Σερβία από την Πάργα όπου και έκαναν τις διακοπές τους. Οι επιβάτες στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε άλλο λεωφορείο προκειμένου να συνεχίσουν το ταξίδι τους έχοντας στις αναμνήσεις τους και μία μικρή περιπέτεια..

Για το περιστατικό διενεργεί προανάκριση το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

Πηγή: epirusgate.blogspot.gr

Σχετικές ειδήσεις