ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές 2015 – Ρέθυμνο: Ελάχιστοι οι ετεροδημότες που πήγαν στο Μυλοπόταμο Ρεθύμνου για να ψηφίσουν

Εκλογές 2015 – Ρέθυμνο: Ελάχιστοι οι ετεροδημότες που πήγαν στο Μυλοπόταμο Ρεθύμνου για να ψηφίσουν

Σε αντίθεση με την κίνηση εκδρομέων και τουριστών στα Ανώγεια και τα χωριά του Μυλοποτάμου, υποτονική ήταν η εκλογική κίνηση.

Ελάχιστοι είναι οι ετεροδημότες που έφτασαν στο Μυλοπόταμο Ρεθύμνου για να ψηφίσουν στα εκλογικά τμήματα του Δήμου Μυλοποτάμου και του Δήμου Ανωγείων.

Οπως ανέφεραν οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι κάλπες που θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα αναμένεται «να αποτυπώσουν την άποψη των κατοίκων για το κατά πόσο η επίσημη Πολιτεία ενδιαφέρεται για τη ζωή, την επιβίωση και τα προβλήματα των κατοίκων που έχουν επιλέξει να παραμείνουν στα χωριά τους αντιμετωπίζοντας το κόστος διαβίωσης σε δύσκολες ορεσίβιες περιοχές».

Τους συγκεκριμένους, κυρίαρχα αγροκτηνοτροφικούς δήμους του Ρεθύμνου, είχαν επισκεφθεί τόσο ο κ. Τσίπρας όσο και ο κ. Μειμαράκης, που εξέφρασαν ενδιαφέρον για τα προβλήματα των περιοχών και την ιδιαίτερη ταυτότητα των δύο δήμων του νομού.
Τα αποτελέσματα στα Ανώγεια, και στα χωριά του Μυλοποτάμου, αναμένεται να βγουν γρήγορα, αφού η έλλειψη σταυρού προτίμησης στα ψηφοδέλτια διευκολύνει την καταμέτρηση.

Σχετικές ειδήσεις