ΕΛΛΑΔΑ

Λειτουργεί και πάλι το αεροδρόμιο της Ρόδου μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας (photos)

Λειτουργεί και πάλι το αεροδρόμιο της Ρόδου μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας (photos)

Κανονικά εκτελούνται οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο της Ρόδου, το οποίο είχε κλείσει χθες Τρίτη (22/9) λόγω ζημιάς που είχε υποστεί ο διάδρομος από την κακοκαιρία.

Συνεργεία εργάζονταν από χθες προς αποκατάσταση της ζημιάς που είχε προκληθεί στον διάδρομο του αεροδρομίου «Διαγόρας» και νωρίς το πρωί της Τετάρτης ολοκλήρωσαν τις εργασίες τους, καθιστώντας έτσι το αεροδρόμιο και πάλι λειτουργικό.

Το πρόβλημα είχε παρουσιαστεί όταν από τη ξαφνική ισχυρή νεροποντή που έπληξε τη Ρόδο, άνοιξε λακκούβα οκτώ μέτρων στον διάδρομο του αεροδρομίου. Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα rodiaki.gr, τα συνεργεία τοποθέτησαν ειδικό υλικό κλείνοντας έτσι τη λακκούβα.

Στο σημείο εκείνο υπήρχε παλαιότερη ρωγμή, η οποία είχε αποκατασταθεί. Όμως φαίνεται ότι άνοιξε και πάλι λόγω της δυνατής βροχής που έπεφτε στην περιοχή, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η προσγείωση 25 αεροπλάνων που ήταν προγραμματισμένο να φτάσουν στη Ρόδο. Κάποια απο αυτά κατευθύνθηκαν στην Κω, κάποια στο Ηράκλειο και κάποια στην Αθήνα ενώ δεκάδες επιβάτες «εγκλωβίστηκαν» στο κτήριο του αεροδρομίου.

Σχετικές ειδήσεις