ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στο Βόλο με δύτη

Τραγωδία στο Βόλο με δύτη

Τραγικός επίλογος για έναν 30χρονο δύτη, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός το πρωί της Τετάρτης (30/09/2015) στο βυθό της θάλασσας σε βάθος 15 μέτρων στην περιοχή Λεφόκαστρου στο Βόλο.

Τα ίχνη του άτυχου άνδρα χάθηκαν το βράδυ της Τρίτης. Ο 30χρονος είχε βγει για ψαροντούφεκο χθες το απόγευμα αλλά μέχρι αργά το βράδυ δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι του, με αποτέλεσμα η οικογένειά του να ειδοποιήσει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.

Άνδρες του Λιμενικού έσπευσαν στην περιοχή με δύο περιπολικά σκάφη, ενώ ζητήθηκε επίσης η συνδρομή σκάφους από το Τρίκερι και ιδιωτικών συνεργείων. Οι έρευνες διακόπηκαν αργά τη νύχτα λόγω και των δύσκολων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν εκείνη την ώρα.

Με το πρώτο φως της ημέρας λιμενικοί και εθελοντές άρχισαν να ερευνούν και πάλι την περιοχή. Τα ξημερώματα εντοπίστηκε παρκαρισμένο στο Λεφόκαστρο το αυτοκίνητο του 30χρονου, στο εσωτερικό του οποίου υπήρχαν τα προσωπικά του αντικείμενα, ενώ ένα από τα ψαροντούφεκα και η σημαδούρα που χρησιμοποιούσε βρέθηκαν στη θάλασσα.

Στην επιχείρηση για τον εντοπισμό του συμμετείχαν τρία σκάφη του Λιμενικού και δύο οχήματα, η Λέσχη Βατραχανθρώπων Βόλου, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων και δύο ιδιωτικά σκάφη.

Σχετικές ειδήσεις