ΕΛΛΑΔΑ

Αγιασμός της Ευξείνου Λέσχης Χαρίεσσας (pics)

Αγιασμός της Ευξείνου Λέσχης Χαρίεσσας (pics)

Την έναρξη της νέας χορευτικής χρονιάς 2015-16 για τα τμήματα της Ευξείνου Λέσχης Χαρίεσσας σηματοδότησε ο αγιασμός που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015 στα γραφεία του συλλόγου παρουσία πλήθους κόσμου.

Μετά το πέρας του αγιασμού ο εφημέριος πατήρ Χρήστος απηύθυνε εγκάρδιες ευχές προς όλους, ενώ ο Πρόεδρος του συλλόγου Μωυσιάδης Γιώργος αφού ευχαρίστησε τους παραβρισκομένους για την παρουσία τους και έμπρακτη στήριξη τους στον σύλλογο ευχήθηκε στα παιδιά καλή και δημιουργική χρόνια.

Διαβεβαίωσε πως ο σύλλογος θα συνεχίσει τις δράσεις του με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην ιστορία και την παράδοση αλλά και πως θα σταθεί σύμμαχος και αρωγός στην προσπάθεια των μαθητών στην γνώση και στην εκπαίδευση, βραβεύοντας ετήσιος τρεις μαθητές με το χρηματικό ποσό των 300€.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο πρώην βουλευτής κ. Φωτιάδης Ηλίας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γαιτανίδης Θεόδωρος, ο Τοπικός Σύμβουλος Γεωργιάδης Σταύρος, ο κ. Καραγκιοζίδης Κυριάκος, οι χοροδιδάσκαλοι Λάχανης Βαγγέλης,Τουμανίδου Αλέκα, Φωστηρόπουλος Θοδωρής.

Σχετικές ειδήσεις