ΕΛΛΑΔΑ

Μόνη στην... Κνωσό - Γονείς ξέχασαν την οκτάχρονη κόρη τους στον αρχαιολογικό χώρο

Μόνη στην... Κνωσό - Γονείς ξέχασαν την οκτάχρονη κόρη τους στον αρχαιολογικό χώρο

Κάτι από την ταινία «Μόνος στο σπίτι» θυμίζει η ιστορία της μικρής Ελβετής, την οποία ξέχασαν οι γονείς της στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού.

Όπως ακριβώς στη πασίγνωστη κωμωδία, που η πολυπληθής οικογένεια φεύγει με πουλμανάκι για διακοπές, έχοντας μετρήσει λάθος τα παιδιά που έπαιρνε μαζί της (αφήνοντας έτσι τον ήρωα μόνο στο σπίτι), έτσι και στην περίπτωση των Ελβετών τουριστών, έγινε λάθος στο... μέτρημα και έμεινε πίσω η οκτάχρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, οι φύλακες του αρχαιολογικού χώρου της Κνωσού διαπίστωσαν σήμερα Πέμπτη (1/10) ότι περιφερόνταν μόνο και τρομαγμένο ένα μικρό κορίτσι, το οποίο αναζητούσε τους γονείς του.

Για το θέμα ειδοποιήθηκε και ο Εισαγγελέας καθώς οι φύλακες αφού γύρισαν ολόκληρο τον αρχαιολογικό χώρο δε βρήκαν πουθενά τους γονείς του παιδιού.

Το μυστήριο λύθηκε λίγη ώρα αργότερα όταν οι ίδιοι επέστρεψαν στην Κνωσό για να βρουν το κοριτσάκι. Όπως ανέφεραν οι ίδιοι είναι πολύτεκνοι (με τέσσερα παιδιά) ένω έκαναν παρέα με μια άλλη οικογένεια που έχει πέντε παιδιά.

Όταν λοιπόν μπήκαν στο λεωφορείο για να φύγουν, έκαναν λάθος στο... μέτρημα κι άφησαν πίσω το 8χρονο κοριτσάκι.

Τέλος καλό όλα καλά για τη μικρή, η οποία, την ώρα που αναζητούνταν οι γονείς της, δέχθηκε τη φροντίδα και την περιποίηση των εργαζομένων στον αρχαιολογικό χώρο.

Δείτε τη στιγμή που επανασυνδέονται πατέρας και κόρη:

knosos

Σχετικές ειδήσεις