ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Καρπενήσι θύμισε το κέντρο της πόλης

Χανιά: Καρπενήσι θύμισε το κέντρο της πόλης

Στα Χανιά βρέθηκε το Σάββατο (17/10) αντιπροσωπεία του Δήμου Καρπενησίου, με στόχο να προβάλει την όμορφη αυτή περιοχή της Ευρυτανίας, στους Κρητικούς.

Στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποιεί σε όλη τη χώρα προβάλλοντας τις φυσικές ομορφιές και προϊόντα της περιοχής, αντιπροσωπεία του Δήμου Καρπενησίου, βρέθηκε στην πόλη των Χανίων και συγκεκριμένα στην πλατεία 1866.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, στην πλατεία στήθηκαν περίπτερα όπου δινόταν έντυπο ενημερωτικό υλικό και παράλληλα προσφερόταν γεύσεις από την περιοχή του Καρπενησίου.

Η προσπάθεια προβολής του Καρπενησίου έχει τίτλο «Δήμος Καρπενησίου. Αυθεντικός τόπος ζωής» και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο δήμαρχος Νίκος Σουλιώτης, «θέλουμε με αυτή την πρωτοβουλία μας να απευθυνθούμε σε όλους τους Κρητικούς και να τους πούμε πως ο τόπος μας είναι ένας τόπος που μπορεί να τον επισκεφθεί κανείς 365 μέρες το χρόνο για να χαλαρώσει, να κάνει δράσεις».

Ο δήμαρχος Καρπενησίου αναφέρθηκε στις φυσικές ομορφιές της περιοχής ενώ ευχαρίστησε τους Κρητικούς και τους δημάρχους του νησιού για την βοήθεια και την αμεση ανταπόκριση τους στο αίτημα να δεχτούν αυτή την πρωτοβουλία.

Ο δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας, ο οποίος επισκέφθηκε το περίπτερο του Δήμου Καρπενησίου επεσήμανε την ανάγκη συνεργασίας της αυτοδιοίκησης σε όλα τα επίπεδα τονίζοντας: «με μεγάλη χαρά δέχθηκε ο δήμος Χανίων να φιλοξενήσει αυτήν την εκδήλωση καθώς το Καρπενήσι είναι ένας τόπος που αξίζει ιδιαίτερης προβολής».

(Φωτογραφία από την ιστοσελίδα www.zarpanews.gr)

Σχετικές ειδήσεις