ΕΛΛΑΔΑ

Ναύπακτος: Το ερωτικό «όνειρο» πρώην ιερέα… κατέληξε σε εφιάλτη!

Ναύπακτος: Το ερωτικό «όνειρο» πρώην ιερέα… κατέληξε σε εφιάλτη!

Ότι θα εκπληρώσει τις ερωτικές του φαντασιώσεις με δύο γυναίκες ρομά ήλπιζε ένας 60χρονος πρώην ιερέας από τη Ναύπακτο, χθες βράδυ στο Μεσολόγγι, φάνηκε όμως πως οι δύο κυρίες του την είχαν μάλλον στημένη...

Ο 60χρονος δείπνησε σε κέντρο στο Μεσολόγγι με τις δύο γυναίκες και στη συνέχεια οι τρεις τους μπήκαν σε αυτοκίνητο που οδηγούσε η μία από αυτές και οδηγήθηκαν σε ερημική τοποθεσία κοντά στο Αιτωλικό.

Οι δύο γυναίκες, σύμφωνα με πληροφορίες, άρχισαν να βγάζουν τα ρούχα τους, με τον πρώην ιερέα να κάνει το ίδιο, επιδιδόμενοι σε ερωτικές περιπτύξεις.

Σε αυτό το σημείο, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο 60χρονος στη συνέχεια, εμφανίστηκε ένας άνδρας, ο οποίος με την απειλή μαχαιριού έκλεψε 220 ευρώ από τον 60χρονο, παίρνοντας το αυτοκίνητο και τις δύο γυναίκες και αφήνοντάς τον στην ερημική τοποθεσία, χωρίς καν όλα του τα ρούχα...

Ο 60χρονος κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία, όταν κατάφερε πεζός να φτάσει στον... πολιτισμό και αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις.

Σύμφωνα με το agriniopress εντοπίστηκαν οι δύο γυναίκες και συνελήφθησαν, ενώ ο άνδρας που κατήγγειλε ο 60χρονος ότι τον απείλησε και τον έκλεψε, αναζητείται.