ΕΛΛΑΔΑ

Τραγικό φινάλε: Στη Φρεαττύδα βρέθηκε το πτώμα της αγνοούμενης 43χρονης

Τραγικό φινάλε: Στη Φρεαττύδα βρέθηκε το πτώμα της αγνοούμενης 43χρονης

Δύο είναι τελικά τα θύματα της φονικής κακοκαιρίας που έπληξε την περασμένη Πέμπτη την Αττική καθώς βρέθηκε σήμερα Σάββατο (24/10) το πτώμα τηςγυναίκαςπου αγνοείτο όταν το αυτοκίνητό της παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά το Καματερό.

Το πτώμα της άτυχης 43χρονης βρήκαν σήμερα το πρωί κάτοικοι της Φρεαττύδας, στην παραλία Παρασκευά και ειδοποίησαν την Αστυνομία και την Πυροσβεστική.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Περιφερειακό Νοσοκομείο Πειραιά όπου μετέβει ο σύζυγος της 43χρονης ο οποίος και αναγνώρισε τη σορό.

Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη της 43χρονης μητέρας δύο αγοριών, χάθηκαν προχθές, κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας που «χτύπησε» με σφοδρότητα την Αττική, όταν το αυτοκίνητό της παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά στο Καματερό ενώ βρισκόταν στην οδό Ζέρβα.

Άντρες των ΕΚΑΜ και της Πυροσβεστικής την αναζητούσαν εδώ και τρεις ημέρες ενώ το αυτοκίνητό της είχε βρεθεί στο τέρμα της οδού Θηβών.

Η 43χρονη είναι το δεύτερο θύμα της φονικής κακοκαιρίας καθώς την Πέμπτη είχε χάσει τη ζωή του ένας 40χρονος άνδρας ο οποίος είχε εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητό του, στην οδό Αριστοτέλους στο Μενίδι.

Σχετικές ειδήσεις