ΕΛΛΑΔΑ

Σοκαριστική καταγγελία για ασέλγεια σε βάρος παιδιού στο Νοσοκομείο της Νίκαιας! (vid)

Σοκαριστική καταγγελία για ασέλγεια σε βάρος παιδιού στο Νοσοκομείο της Νίκαιας! (vid)

Συγκλονιστική καταγγελία για ασέλγεια σε βάρος ενός 6χρονου κοριτσιού μέσα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας από άγνωστο δράστη!

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους αυτό που καταγγέλθηκε πως συνέβη στο Γενικό της Νίκαιας. Ένα κοριτσάκι έξι ετών φέρεται να έπεσε στα νύχια παιδόφιλου μέσα στον θάλαμο όπου νοσηλεύονταν μαζί με δύο ακόμη ανήλικα!

Σύμφωνα με τον Διοικητή του Νοσοκομείου έχει ήδη διαταχθεί Ενορκη Διοικητική Εξέταση ώστε να εξακριβωθεί τι ακριβώς συνέβη και υπό ποιες συνθήκες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η μητέρα του κοριτσιού κατήγγειλε το γεγονός. Όπως και μία γυναίκα η οποία ήταν αυτόπτης μάρτυρας του τραγικού περιστατικού.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα καταγγελίες που διερευνώνται, όλα συνέβησαν ξημερώματα πριν από μερικές ημέρες, όταν ο άγνωστος, μέχρι στιγμής, δράστης μπήκε στον θάλαμο όπου νοσηλεύονταν τα παιδιά.

Η γυναίκα που βρισκόταν στον θάλαμο εκείνη την ώρα και κοιμόταν, ξύπνησε και είδε τον άντρα με κατεβασμένα τα παντελόνια και το κοριτσάκι να είναι γυμνό από τη μέση και κάτω!!!

Εβαλε αμέσως τις φωνές και ειδοποιήθηκε η ασφάλεια του Νοσοκομείου. Σύμφωνα με τα καταγγελόμενα, ο δράστης κατάφερε να γίνει «καπνός».

Το άγριο περιστατικό καταγγέλθηκε και στην αστυνομία. Όπως, όμως, ισχυρίστηκε η γυναίκα μάρτυρας στον ANT1 αν και η μητέρα με το κοριτσάκι παρέμεινε περίπου τρεις ημέρες μετά το σοκαριστικό περιστατικό, ουδείς ενδιαφέρθηκε από το νοσοκομείο για το τι είχε συμβεί.

Παρακολουθείστε το βίντεο:

Σχετικές ειδήσεις