ΕΛΛΑΔΑ

Ήπειρος: Δέσμευση για ρύθμιση των οφειλών προς τη ΔΕΗ ανέλαβαν οι εκπρόσωποι των ΤΟΕΒ

Ήπειρος: Δέσμευση για ρύθμιση των οφειλών προς τη ΔΕΗ ανέλαβαν οι εκπρόσωποι των ΤΟΕΒ

Δέσμευση για ρύθμιση των οφειλών προς τη ΔΕΗ ανέλαβαν οι εκπρόσωποι των ΤΟΕΒ της Ηπείρου σε συνάντηση που είχαν σήμερα (18/11) με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ, Μ. Παναγιωτάκη.

Οι οφειλές φθάνουν σε 5,5 εκατ. ευρώ και οι εκπρόσωποι των οργανισμών ανέλαβαν τη δέσμευση να ρυθμίσουν το χρέος στο πλαίσιο του πρόσφατου Κανονισμού Διακανονισμών, πρότειναν συγκεκριμένη μορφή εγγυήσεων και διαβεβαίωσαν ότι θα εξοφλούνται κανονικά οι λογαριασμοί για τις τρέχουσες καταναλώσεις.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΔΕΗ χαιρέτισε την πρωτοβουλία τους, δήλωσε ότι αντιμετωπίζει θετικά τις προτάσεις τους και ότι θα τις προωθήσει στο διοικητικό συμβούλιο. Τόνισε δε ότι στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας, η ΔΕΗ δεν πρόκειται να προχωρήσει σε διακοπές της ηλεκτροδότησης, ώστε οι αγρότες να συνεχίσουν απρόσκοπτα τις καλλιέργειές τους.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, επίσης, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΗ, Γ. Ανδριώτης και ο γενικός διευθυντής Εμπορίας, Λ. Καραλάζος, καθώς και οι κ.κ. Γ. Καραγιάννης, βουλευτής Ιωαννίνων (ΣΥΡΙΖΑ), Κ. Μπάρκας, βουλευτής Πρέβεζας (ΣΥΡΙΖΑ) και Β. Γιόγιακας, βουλευτής Θεσπρωτίας (ΝΔ).

Σχετικές ειδήσεις