ΕΛΛΑΔΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναλυτικά οι πίνακες με τους δικαιούχους των επιδομάτων – Τι ποσό αναλογεί στον καθένα

ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναλυτικά οι πίνακες με τους δικαιούχους των επιδομάτων – Τι ποσό αναλογεί στον καθένα

Πίνακες με τα δικαιώματα για τις αγροτικές επιδοτήσεις του 2015 ανάρτησε στην ιστοσελίδα του ο ΟΠΕΚΕΠΕ, με τους δικαιούχους της ΟΣΔΕ να μπορούν πλέον να βλέπουν μέσω της ιστοσελίδας του οργανισμού τα ποσά που δικαιούνται.

Από τον ΟΠΕΚΕΠΕ επισημαίνεται ότι οι δικαιούχοι που έχουν υποβάλλει αίτηση ενιαίας ενίσχυσης το 2015 μέσω της online διαδικασίας θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τα στοιχεία του λογαριασμού που κατέχουν ήδη (email και κωδικό πρόσβασης) για να αποκτήσουν πρόσβαση στην εφαρμογή.

Οι δικαιούχοι που έχουν υποβάλλει αίτηση ενιαίας ενίσχυσης το 2015 μέσω Φορέα Α ή Φορέα Β (ΚΕΑ) μπορούν να απευθυνθούν στον Φορέα για την ενημέρωσή τους.

Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα στοιχεία του λογαριασμού που έχετε δημιουργήσει μόνοι σας με τον κλειδάριθμο που σας είχε δοθεί από τον Φορέα Α ή Φορέα Β (ΚΕΑ), κατά την υποβολή της αίτησής σας.

Εάν δεν τον έχετε ήδη δημιουργήσει μπορείτε να το κάνετε τώρα, πατώντας ΕΔΩ.

Για άμεση χρήση της εφαρμογής «Δικαιωμάτων Βασικής Ενίσχυσης», ώστε να δείτε την Ατομική Πράξη Προσδιορισμού των Προσωρινών Δικαιωμάτων Βασικής Ενίσχυσης, πατήστε ΕΔΩ.

Εγχειρίδιο προβολής και εκτύπωσης της Ατομικής Πράξης Προσδιορισμού των Προσωρινών Δικαιωμάτων Βασικής Ενίσχυσης μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Για αλλαγή του κωδικού πρόσβασης, στην παραπάνω εφαρμογή, σε περίπτωση που έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, πατήστε EΔΩ.

Σχετικές ειδήσεις

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων