ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚ στα Δωδεκάνησα: Νοσηλεύτρια αποπλάνησε 14χρονο μέσω Facebook

ΣΟΚ στα Δωδεκάνησα: Νοσηλεύτρια αποπλάνησε 14χρονο μέσω Facebook

Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου οδηγείται η υπόθεση μιας νοσηλεύτριας, η οποία σχεδόν δύο χρόνια πριν, είχε αποπλανήσει ένα 14χρονο αγόρι, που κατοικούσε σε ακριτικό νησί των Δωδεκανήσων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της dimokratiki.gr, η νοσηλεύτρια αφού φλέρταρε με τον ανήλικο μέσω του facebook, κι αφού φέρεται να τον πολιορκούσε με ανήθικες προτάσεις, ταξίδεψε από την Αθήνα στο νησί και είχε σεξουαλική επαφή μαζί του.

Όταν έμαθε το περιστατικό η μητέρα του ανήλικου, κίνησε τη διαδικασία για την δίωξη της νοσηλεύτριας, που αντιμετωπίζει πλέον την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειάς του.

Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα, το παιδί ηλικίας 14 ετών, απέκτησε μέσω του facebook, επαφή με την κατηγορούμενη, με την οποία συνομιλούσε σε καθημερινή βάση και για αρκετές ώρες, τόσο μέσω του διαδικτύου, όσο και με το κινητό του τηλέφωνο.

Σύμφωνα με τη μητέρα του από τη μέρα που γνωρίστηκε με την νοσηλεύτρια, άλλαξε η συμπεριφορά του τόσο προς την ίδια όσο και προς τον πατέρα του. Τους φερόταν άσχημα, τους αντιμιλούσε και δεν δεχόταν τις συμβουλές και τις συστάσεις τους. Ενώ ήταν άριστος μαθητής, στην πορεία μειώθηκαν σημαντικά οι επιδόσεις του στο σχολείο.

Η μητέρα αποκάλυψε ότι στις καθημερινές επαφές της νοσηλεύτριας με τον ανήλικο, του έκανε ασελγείς προτάσεις, προσβάλλοντας την αξιοπρέπεια αυτού στο πεδίο της γενετήσιας ζωής του.

Στις 23 Ιανουαρίου 2013 η νοσηλεύτρια μετέβη στο νησί, όπου διαμένει ο ανήλικος και μια ημέρα μετά τον συνάντησε και συνουσιάστηκε μαζί του.

Όταν η μητέρα διαπίστωσε την συνάντηση, τηλεφώνησε στην νοσηλεύτρια και της ζήτησε να διακόψει τις επαφές με το γιο της, λέγοντάς της ότι είναι ανήλικος.

Η νοσηλεύτρια φέρεται αρχικά να υπάκουσε και να έφυγε από το νησί αλλά στην πορεία συνέχισε να συνομιλεί μαζί του, μέσω του διαδικτύου αλλά και μέσω τηλεφώνου.

Η μητέρα φέρεται να είχε κι άλλη τηλεφωνική επικοινωνία μαζί της η οποία δήλωσε ότι δεν πίστευε ότι ο γιος της ήταν ανήλικος και ότι θα συνέχιζε να έχει επαφές μαζί του.

Σχετικές ειδήσεις