ΕΛΛΑΔΑ

Η μαρτυρία του Βασίλη Οικονόμου για τον ξυλοδαρμό του στα Εξάρχεια (vid)

Η μαρτυρία του Βασίλη Οικονόμου για τον ξυλοδαρμό του στα Εξάρχεια (vid)

Η επίθεση που δέχθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Οικονόμου το βράδυ της Τρίτης (15/12) αναδεικνύει για άλλη μια φορά το πρόβλημα των Εξαρχείων…

Όπως όλα δείχνουν η επίθεση αυτή δεν ήταν τυχαία αλλά οργανωμένη καθώς σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι κουκουλοφόροι που επιτέθηκαν στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας φέρονται να είναι μέλη ομάδας που επιτέθηκαν και νωρίτερα φέτος στον Πάνο Σκουρλέτη αλλά και τον Γιάνη Βαρουφάκη ο οποίος βρισκόταν επίσης σε μαγαζί στην περιοχή των Εξαρχείων.

Και στις τρεις επιθέσει ς οι δράστες προειδοποίησαν τα θύματά τους να μη ξαναπατήσουν το πόδι τους στα Εξάρχεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο περιστατικό ξυλοδαρμού του κ. Οικονόμου, τα μέλη φορούσαν κουκούλες και γάντια προκειμένου να μην αφήσουν δακτυλικά αποτυπώματα..

Οι αστυνομικές πηγές μάλιστα αναφέρουν πως τα μέλη της συγκεκριμένης ομάδας πραγματοποιούν σχεδόν σε καθημερινή βάση ιδιότυπες περιπολίες σε γνωστά καταστήματα των Εξαρχείων, με σκοπό να εντοπίσουν κάποιον πολιτικό ή ακόμα και κάποιον επιχειρηματικό παράγοντα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ειδικοί φρουροί μετά το νέο επεισόδιο ξυλοδαρμού εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία κάνουν λόγο για «Εξαρχιστάν».

Η μαρτυρία του Βασίλη Οικονόμου για το περιστατικό ξυλοδαρμού του

Όπως αποκάλυψε ο βουλευτής σε τηλεοπτική εκπομπή ένας κουκουλοφόρος τον πλησίασε και τον ρώτησε αν είναι ο Βασίλης Οικονόμου και όταν εκείνος του επιτέθηκε κατατικά, εκείνος τον χτύπησε στο πρόσωπο.

Στην συνέχεια μπήκαν στο μαγαζί και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας και άρχισουν να τον χτυπούν με κλωτσιές και μπουνιές. «Με χτύπησαν με ανελέητο τρόπο», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την μαρτυρία του Βασίλη Οικονόμου.

Σχετικές ειδήσεις