ΕΛΛΑΔΑ

Δείτε το ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο δέντρο της Αθήνας που έγινε viral (photos)

Δείτε το ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο δέντρο της Αθήνας που έγινε viral (photos)

Εκεί, δίπλα στην κουβέρτα που έχει για να τον κρατάει ζεστό, δίπλα σε λίγα ρούχα, μια σκούπα και το νερό του, βρίσκεται και το χριστουγεννιάτικο δέντρο του.

Ο άστεγος που έχει κάνει μια γωνιά της οδού Σταδίου, «σπίτι» του, πρόσθεσε αυτές τις ημέρες στα λιγοστά υπάρχοντά του κι ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο το οποίο στόλισε με μπάλες, θέλοντας να νιώσει κι αυτός όπως όλοι οι άνθρωποι αυτές τις γιορτές.

Οι φωτογραφίες του, ξαπλωμένου δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του, φιλοξενήθηκαν στη βρετανική εφημερίδα Telegraph. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το όνομα του άστεγου είναι Χρήστος και γράφει ποιήματα.

Οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων αναδημοσίευαν συνεχώς τη φωτογραφία του, συνοδεύοντάς την ο καθένας με το δικό του μήνυμα, με αποτέλεσμα αυτή να γίνει viral.

Αλλά και όποιος περνά δίπλα από το στολισμένο δέντρο και τα πακέτα δώρων που βρίσκονταν από κάτω του, δεν μπορεί παρά να ρίξει μια δεύτερη ματιά και να σκεφτεί πόση ανάγκη μπορεί να έχει κι αυτός ο άνθρωπος για να νιώσει το πνεύμα των Χριστουγέννων.