Αυτά είναι τα βήματα για να κρατήσετε ζεστό το σπίτι σας!

Newsbomb

Αυτά είναι τα βήματα για να κρατήσετε ζεστό το σπίτι σας!

Τι και αν σήμερα, ο καιρός θυμίζει... Άνοιξη, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αλλάξει το σκηνικό! 

Σίγουρα αυτές τις ημέρες οι περισσότεροι περνούν τις γιορτές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα στο σπίτι! Αυτό που θέλετε εσείς ως οικοδεσπότες είναι να νιώσουν όμορφα και πάνω απ' όλα... ζεστά.

Έχετε σκεφτεί ποτέ τι μπορείτε να κάνετε για να παραμείνει το σπίτι σας ζεστό; Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Είναι γνωστό ότι δεν πρέπει να βάζετε στα θερμαντικά σώματα καλύμματα διότι μειώνεται σημαντικά η απόδοσή τους.

2. Αν αισθάνεστε πως μπαίνει κρύος αέρας στο σπίτι σας από τα παράθυρα, πάρτε ταινία και καλύψτε τις «τρύπες» και τα κενά που μπορεί να υπάρχουν. Καλό θα είναι να καλέσετε κάποιον ειδικό για να φροντίσει το συγκεκριμένο θέμα. Μπορείτε επίσης να βάλετε στην εξώπορτα aerostop.

Σημείωση: Μία μέρα που φυσάει αέρας ανάψτε ένα αρωματικό στικ. Παρακολούθησε την ροή του καπνού. Εάν ο καπνός πάει οριζόντια, τότε μπαίνει αέρας από διάφορα σημεία και υπάρχουν ρεύματα στο σπίτι. Πρέπει να τα εντοπίσετε και να τα καλύψετε.

3. Προσοχή στην υγρασία. Kάντε έναν καλό έλεγχο σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας και βρείτε τυχόν σημεία που δείχνουν ότι έχετε υγρασία.

4. Προσοχή στη θερμοκρασία. Όταν αναφερόμαστε σε θερμοκρασία δωματίου, εννοούμε 20 βαθμούς. Τη νύχτα μπορείτε να μειώσετε το θερμοστάτη.

5. Προγραμματίστε την ώρα που θα ανοίξετε για να αεριστεί το σπίτι. 15 λεπτά αρκούν.

6. Όλες τις ώρες που ο ήλιος βλέπει το σπίτι, ανοίξτε τις κουρτίνες και τα παντζούρια για να ζεσταθεί το εσωτερικό του σπιτιού και να «σπάσει» η υγρασία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved