ΕΛΛΑΔΑ

Σύσσωμη η Νέα Δημοκρατία είπε το τελευταίο «αντίο» στην αδελφή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη

Σύσσωμη η Νέα Δημοκρατία είπε το τελευταίο «αντίο» στην αδελφή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη

Πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, έδωσαν το «παρών» στο κοιμητήριο Ζωγράφου το πρωί της Δευτέρας 28 Δεκεμβρίου για να συμπαρασταθούν στονΒαγγέλη Μεϊμαράκη, ο οποίος αποχαιρέτησε την αδερφή του.

Η Βάσω Μεϊμαράκη, έφυγε πρόωρα από τη ζωή «χτυπημένη» από τον καρκίνο, το απόγευμα του Σαββάτου (26/12) και η κηδεία της έγινε σήμερα Δευτέρα από το νεκροταφείο Ζωγράφου.

Εκεί βρέθηκε πλήθος κόσμου, συγγενείς και φίλοι, για να την αποχαιρετήσουν μεταξύ των οποίων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και δεκάδες στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Παρόντες ήταν -μεταξύ άλλων- ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Αντώνης Σαμαράς, ο Άδωνις Γεωργιάδης, η Μαριέττα Γιαννάκου, η Φάνη Πάλλη Πετραλιά, ο μεταβατικός πρόεδρος του κόμματος Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Βασίλης Κικίλιας και ο Νίκος Δένδιας.

Χθες, μ' ένα συγκινητικό post στην προσωπική του σελίδα στο Facebοok, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είχε αποχαιρετήσει την αδερφή του.

«Θα είσαι πάντα στη σκέψη μου και στην καρδιά μου...», έγραφε στην ανάρτηση του ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, σ' ένα συγκινητικό μήνυμα που συνοδευόταν από τη φωτογραφία της αδερφής του.

Σχετικές ειδήσεις