ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Πήγαν νεκρό βρέφος στο νοσοκομείο

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Πήγαν νεκρό βρέφος στο νοσοκομείο

Σοκαρισμένοι οι γιατροι στοΒενιζέλειο Νοσοκομείο Κρήτης δεν μπορούσαν να πίστεψουν το θεάμα που αντίκρυζαν με το μόλις 28 μέρων βρέφος σχεδόν νεκρό. Σύμφωνα με πληροφορίες των λίγων ημερών παιδί παρουσιάζε στερητικά συμπτώματα.

ΓΟΝΕΙΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΕΙΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΟ 28ΗΜΕΡΩΝ ΒΡΕΦΟΣ ΜΕ ΣΤΕΡΗΤΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΣΧΕΔΟΝ ΝΕΚΡΟ- ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΟΥΝ

Το βρέφος όπως αναφέρουν πληροφορίες ανήκει σε ζευγάρι τοξικομανών οι οποίοι μόλις κατάλαβαν την βαριά κατάσταση του βρέφους το εγκατέλειψαν. Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο το που εντοπίστηκε αλλά και ποιος ειδοποίησε για να έρθει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και να το μεταφέρει στο Νοσοκομείο.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε άμεσα για το περιστατικό από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Νοσοκομείου και από εκείνη την στιγμή γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό των ασυνείδητων γόνεων.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του 28ημερών βρέθους θα διαπιστωθούν τις επόμενες μέρες μετά την ολοκλήρωση της νεκροψίας-νεκροτομή διαδικασία γαι την οποια ενδέχεται η σορός του νεκρού βρέφους να μεταφερθεί στην Αθήνα.

Σχετικές ειδήσεις