ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στο Μεσολόγγι με τους δύο νεαρούς: «Σας ικετεύω βρείτε το παιδί μου»

Θρίλερ στο Μεσολόγγι με τους δύο νεαρούς: «Σας ικετεύω βρείτε το παιδί μου»

Με δυσκολία συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό δύο ανδρών, ηλικίας 35 και 34 ετών στο Μεσολόγγι - Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας ενός εκ των δύο αγνοούμενων

ΑΚΑΡΠΕΣ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΝΕΑΡΩΝ ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ

«Δεν είναι δυνατόν να μην είδε κάποιος κάτι. Τους θερμοπαρακαλώ όποιος είδε κάτι να πάρει την αστυνομία», λέει με τρεμάμενη φωνή η κ. Αλεξάνδρα Γρατσάνη στην πρωινή εκπομπή του skai σε μια απέλπιδα προσπάθεια να βρει τον γιο της, ο οποίος αγνοείται μαζί με τον φίλο του, από τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στην περιοχή Πενταλόφου Μεσολογγίου.

Δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος τους

ekklisi3

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο αγνοούμενων νεαρών, μάλιστα κλιμάκιο της ΕΜΑΚ «χτένισε» την περιοχή, χωρίς να βρει κάποιο στοιχείο.

Οι αστυνομικές αρχές και οι διασώστες «σάρωσαν» και τον Αχελλώο ποταμό μαζί με αρδευτικά κανάλια χωρίς όμως να εντοπίσουν κάποιο ίχνος του μαύρου αυτοκινήτου μάρκας TOYOTA COROLLA με αριθμό πινακίδας ΑΙΚ 7885, με το οποίο αποχώρησαν οι δυο νεαροί άνδρες από το νυχτερινό κέντρο, όπου διασκέδαζαν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Δεδομένου ότι -σύμφωνα με τους θαμώνες του μπαρ- οι δύο άνδρες είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, εκφράζονται φόβοι ότι το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έπεσε μέσα στο ποτάμι, όπου και εστιάζονται οι έρευνες των Αρχών.

Συγκλονίζει η έκκληση της μάνας

«Δεν είναι δυνατόν να μην είδε κάποιος κάτι. Τους θερμοπαρακαλώ όποιος είδε κάτι να πάρει την αστυνομία. Δεν θα τους μπλέξουμε σε τίποτα. Τίποτα άλλο, τα παιδιά μας θέλουμε», δήλωσε το πρωί η μητέρα ενός εκ των δυο αγνοούμενων κάνοντας μια συγκλονιστική έκκληση.

ekklisi2

«Το μόνο που θέλω, εκλιπαρώ τον κόσμο. Ό, τι και να είδαν να μας το πουν. Δε ζητάω ευθύνες από κανέναν. Τα παιδιά μας θέλουμε, τίποτα άλλο, δύο νέα παιδιά. Σας παρακαλώ όποιος με ακούει. Όλοι έχουμε παιδιά, όλοι πρέπει να συνδράμουμε, να βοηθήσουμε... Σας παρακαλώ πολύ», συνέχισε η κ. Αλεξάνδρα, η οποία ζει δραματικές στιγμές από τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.

Το χρονικό της υπόθεσης

Οι δυο άνδρες, 35 και 34 χρόνων, είχαν κάνει ρεβεγιόν σε νυχτερινό κέντρο του Πεντάλοφου και από τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, από τη στιγμή που έφυγαν από το μπαρ, αγνοείται η τύχη τους.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν βίντεο από κάμερα ασφαλείας που έχει καταγράψει την κίνηση του αυτοκινήτου στις 04:38 τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, από το Πεντάλοφο προς Λεσίνη, ενώ από την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών, διαπιστώθηκε ότι τα κινητά τους τηλέφωνα εξέπεμπαν μεταξύ 05:10-05:15 από την περιοχή του Νεοχωρίου.

«Φοβάμαι ότι τους σκότωσαν»

«Αρχίζω να αποκλείω το τροχαίο, το μυαλό μου πάει σε εγκληματικής ενέργεια», ανέφερε ο ξάδελφος του ενός νέου εκ των δυο αγνοούμενων, φοβούμενος ότι οι δυο φίλοι έμπλεξαν σε κάποια διένεξη, η οποία είχε άσχημη κατάληξη.

Σχετικές ειδήσεις