ΕΛΛΑΔΑ

Η γιαγιά του μικρού Φοίβου υπέδειξε το σημείο όπου βρισκόταν η μηχανή του απαγωγέα - συζυγοκτόνου!

Η γιαγιά του μικρού Φοίβου υπέδειξε το σημείο όπου βρισκόταν η μηχανή του απαγωγέα - συζυγοκτόνου!

Μετά από άκαρπα 24ωρα ερευνών από αστυνομικούς και εθελοντές η γιαγιά του μικρού αγοριού που το έχει απαγάγει ο 34χρονος πατέρας του και συζυγοκτόνος στην Ορμύλια Χαλκιδικής, υπέδειξε στις αρχές το σημείο όπου βρέθηκε η μηχανή του απαγωγέα!

Όπως μεταδίδει το seleo, ένας εθελοντής αποκάλυψε πως όταν κάποια στιγμή οι αστυνομικοί ξαναπήγαν στο σπίτι της οικογένειας στην Ορμύλια, η γιαγιά του μικρού Φοίβου τους είπε: «Ερευνήστε την περιοχή κοντά στα μελίσσια του. Έχω την αίσθηση ότι κάτι θα βρείτε εκεί»!!!

Αν και οι εθελοντές και οι αστυνομικοί επέμεναν ότι η περιοχή είχε ερευνηθεί αρκετά όλες αυτές τις ημέρες, η γιαγιά επέμενε να επαναλαμβάνει ότι σε εκείνη την περιοχή θα έπρεπε να στρέψουν τις έρευνές τους πάλι.

Έτσι, λίγο πριν πέσει το σκοτάδι στην περιοχή αποφάσισαν να ερευνήσουν εκ νέου την περιοχή όπου πράγματι εντοπίστηκε το μηχανάκι με το οποίο διέφυγε ο συζυγοκτόνος αρπάζοντας και τον 4χρονο γιο του Φοίβο.

Το μηχανάκι ήταν σκεπασμένο με φύλλα και κλαδιά σε μια απόσταση περίπου 20 μέτρων από τα μελίσσια που διατηρούσε ο 34χρονος στην περιοχή και σε σημείο απ' όπου είχαν περάσει αρκετές φορές τόσο οι αστυνομικοί όσο και οι εθελοντές.

Επίσης στο σημείο, όπου βρέθηκε το μηχανάκι, υπήρχε και ένα αντρικό μπουφάν, που ακόμα δεν γνωρίζουν αν ανήκει στον Lesi James.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις εξελίξεις για την τραγική αυτή υπόθεση.

Σχετικές ειδήσεις