ΕΛΛΑΔΑ

Βερβεσός: Σήμερα η Αθήνα θα ζήσει μέρες που δεν τις έχει ξαναζήσει!

Βερβεσός: Σήμερα η Αθήνα θα ζήσει μέρες που δεν τις έχει ξαναζήσει!

Από τα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, στο υπουργείο Εργασίας και τη Βουλή, όπου και θα επιδοθεί ψήφισμα κατά του προσχεδίου για το ασφαλιστικό αναμένεται να ολοκληρωθεί η πανδικηγορική – πανεπιστημονική πορεία που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της πορείας θα συνεδριάσει η ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, για να εκτιμήσει την κατάσταση και να λάβει αποφάσεις.

Ο πρόεδρος του Ταμείου Νομικών και μέλος του ΔΣΑ Δημήτρης Βερβεσός, με δήλωσή του στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, καλεί την κυβέρνηση να αποσύρει τον νόμο για τους νέους επιστήμονες -που, όπως υποστηρίζει, θέτει χιλιάδες από αυτούς στο περιθώριο- και να αναθεωρήσει τη γραμμή και την πλεύση που έχει χαράξει και να οδηγηθεί στην κοινή λογική που έχει χαθεί σε αυτόν τον τόπο.

Αναφερόμενος στην κινητοποίηση των δικηγόρων, ο Δημήτρης Βερβεσός, δήλωσε: «Οι δικηγόροι θα δώσουν σήμερα μια απάντηση στον υπουργό Εργασίας και στην κυβέρνηση συνολικά να δούνε ποιοι εκπροσωπούν τη μεγάλη πλειοψηφία του κλάδου και ποιοι τη μειοψηφία. Σήμερα η Αθήνα θα ζήσει μέρες που δεν τις έχει ξαναζήσει, από τον κλάδο μας».

Σχετικές ειδήσεις