ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στον Πύργο: «Έσβησε» η 30χρονη Εύη Ζαγκλή

Θρήνος στον Πύργο: «Έσβησε» η 30χρονη Εύη Ζαγκλή

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή η 30χρονη Εύη Ζαγκλή από το Ανεμοχώρι του δήμου Πύργου και άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα της Πέμπτης (14/1) στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου όπου νοσηλευόταν.

Η άτυχη κοπέλα νοσηλευόταν εδώ και αρκετές εβδομάδες στη Μονάδα Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών, λίγο διάστημα μετά την τελευταία επέμβαση μεταμόσχευσης μυελού των οστών στην οποία υποβλήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου του 2015.

Η 30χρονη Εύη είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών πριν από τρία χρόνια, αλλά δεν πήγε καλά και υποτροπίασε. Μετά τη δεύτερη μεταμόσχευση τον περασμένο Σεπτέμβριο, εμφάνισε έντονα συμπτώματα απώλειας αίματος, με συνέπεια να εισαχθεί ξανά στο νοσοκομείο. Μάλιστα, παραμονές της Πρωτοχρονιάς η οικογένειά της απηύθυνε έκκληση για αίμα, καθώς οι ανάγκες ήταν μεγάλες.

Η 30χρονη Εύη έδωσε σκληρή και γενναία μάχη μέχρι την τελευταία στιγμή, επιδεικνύοντας τεράστια αποθέματα ψυχής … Άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα της Πέμπτης, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά της και τους φίλους της… Βυθισμένη στο πένθος είναι από το πρωί και η τοπική κοινωνία του Ανεμοχωρίου, μην μπορώντας να συνειδητοποιήσει τον άδικο και πρόωρο χαμό μιας νέας κοπέλας..

Η κηδεία πιθανότατα θα τελεστεί είτε Δευτέρα είτε Τρίτη στην Αθήνα.

Πηγή: patrisnews.gr

Σχετικές ειδήσεις