ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία: Εφιάλτης για τους κατοίκους του Ναυπλίου – Η θάλασσα βγήκε στη στεριά! (pics+vid)

Κακοκαιρία: Εφιάλτης για τους κατοίκους του Ναυπλίου – Η θάλασσα βγήκε στη στεριά! (pics+vid)

Μεγάλες καταστροφές από την κακοκαιρία σε Τολό, Πλάκα, Κάντια και Ίρια

Εφιαλτικές ώρες έζησαν για μια ακόμη φορά οι κάτοικοι του παραλιακού μετώπου του Δήμου Ναυπλιέων από την σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε τα χωρία Τολό, Πλάκα Δρεπάνου, Βιβάρι, Κάντια και Ίρια.

Οι σφοδροί άνεμοι που φυσούσαν από το απόγευμα, τις βραδινές ώρες εντάθηκαν και σε συνδυασμό με τη δυνατή βροχή αλλά και τα ορμητικά κύματα της θάλασσας που βγήκε έξω προκάλεσαν σοβαρές ζημιές σε δρόμους καταστήματα σπίτια και υπόγεια.

Στην Πλάκα Δρεπάνου ο παραλιακός δρόμος μέχρι τις πρωινές ώρες ήταν αδιάβατος από μπάζα λάσπη και χώματα ενώ σε κάποιο σημείο έχει κοπή εντελώς.

Στα Ίρια το νερό της θάλασσας μπήκε σε καταστήματα και σπίτια προκαλώντας ζημιές ενώ και ο παραλιακός δρόμος έκλεισε από μπάζα.

Στο σημείο από τις βραδινές ώρες έσπευσαν συνεργεία του Δήμου με σκαπτικά μηχανήματα και τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Μπουζαλά που προσέφεραν στους πληγέντες κατοίκους την βοήθειά τους.

Τις πρωινές ώρες τις πληγείσες περιοχές επισκέφθηκε και ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και συνομίλησε με τους κατοίκους για το πρόβλημα τις διάβρωσης των ακτών που ταλανίζει την περιοχή εδώ και χρόνια.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr - Πηγή φωτογραφιών: argonafplia.gr