ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία: Σε ποιες περιοχές είναι κλειστά τα σχολεία

Κακοκαιρία: Σε ποιες περιοχές είναι κλειστά τα σχολεία

Σφοδρό κύμα κακοκαιρίας, με κύρια χαρακτηριστικά τα χιόνια, σαρώνει σήμερα, Δευτέρα (18/01/2016) τη χώρα, με αποτέλεσμα πολλά σχολεία να παραμείνουν κλειστά.

Κλειστά θα παραμείνουν, σήμερα, τα σχολεία στο Δήμο Λαγκαδά, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, καθώς και στο Δήμο Ωραιόκαστρου, στη Θεσσαλονίκη.

Από το Δήμο Πολυγύρου ανακοινώθηκε, επίσης, πως λόγω της κακοκαιρίας, στις Δημοτικές Ενότητες Πολυγύρου, Ανθεμούντα και Ζερβοχωρίων η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 9.00, ενώ τα σχολεία στο Βάβδο και στον Ταξιάρχη δεν θα λειτουργήσουν.

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και στη Φλώρινα λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, ενώ στην Κοζάνη τα σχολεία θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 9:30 το πρωί. Κανονικά θα λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί και στις δύο πόλεις.

Στις 09:15 θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους τα σχολεία στο Άργος Ορεστικό, όπως επίσης οι παιδικοί και ο βρεφονηπιακός σταθμός, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

Δείτε εδώ σε ποιες περιοχές χιονίζει και πού έχουν δημιουργηθεί προβλήματα

Ρoή Ειδήσεων