ΕΛΛΑΔΑ

Εξαφάνιση Φοίβου: Συγκλονίζει η γιαγιά του 4χρονου αγοριού (video)

Εξαφάνιση Φοίβου: Συγκλονίζει η γιαγιά του 4χρονου αγοριού (video)

Ραγίζει καρδιές η έκκληση της γιαγιάς του 4χρονου Φοίβου προς τονΤζέιμς Κλοντ Λέσι,οποίοςσκότωσε τη σύζυγό τουΛέλα Μαυρομάτη και στη συνέχειααπήγαγε τον γιο τους.

«Να φέρει τον Φοίβο στον αδερφό του, να μεγαλώσουν μαζί», ζητά η γιαγιά του 4χρονου με τρεμάμενη φωνή, μιλώντας στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως στο τούνελ».

«Τα χώρισε από τη μάνα τους», ψελίζει η τραγική μητέρα της δολοφονημένης Λέλας Μαυρομάτη, «ας μην τα χωρίσει και μεταξύ τους, είναι κρίμα».

Δείτε την σπαρακτική έκκληση της γιαγιάς του Φοίβου στο βίντεο που ακολουθεί.

Εν τω μεταξύ, σημαντικές μαρτυρίες έφτασαν στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη και το βράδυ της Παρασκευής (22/01).

Σημαντικοί μάρτυρες επέμεναν ότι τις πρώτες μέρες μετά τη δολοφονία της Λέλας Μαυρομάτη και την αρπαγή του 4χρονου παιδιού τους Φοίβου, ο Λέσι είχε βρει καταφύγιο σε γνωστό του πρόσωπο στην περιοχή των Μεγάρων.

Την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου ο παππούς του 4χρονου Φοίβου συναντήθηκε με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Τόσκα. Στη συνάντηση ήταν παρών και ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» κ. Κώστας Γιαννόπουλος.

Ο Λάμπης Μαυρομάτης ζήτησε από τον υπουργό να εξετάσει αν υπήρξαν παραλείψεις από την πλευρά των Αρχών το πρώτο διάστημα των ερευνών και να βοηθήσει με κάθε δυνατό τρόπο στον εντοπισμό του Φοίβου. Ο Υπουργός τον διαβεβαίωσε πως στις έρευνες συμμετέχουν πλέον εξειδικευμένοι αξιωματικοί στις αρπαγές ανηλίκων.

Σχετικές ειδήσεις