ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με νέα υπόθεση αρπαγής παιδιών από τον πατέρα τους

Θρίλερ με νέα υπόθεση αρπαγής παιδιών από τον πατέρα τους

Οικογενειακά δράματα, βία και αρπαγή. Τα θύματα είναι πάντα τα παιδιά που δεν φταίνε σε τίποτα. Εδώ και 17 ημέρες οι ελληνικές αρχές αναζητούν δύο αδέλφια 4,5 και 2 ετών τα οποία άρπαξε ο πατέρας τους από τα χέρια της μάνας τους.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΙΑ ΝΕΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΕΥΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ - ΘΥΜΑΤΑ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΠΑΛΙ ΠΑΙΔΙΑ

Από τις 8 Ιανουαρίου το Χαμόγελο του Παιδιού –σε συνεργασία με τις Ελληνικές αρχές – απευθύνουν έκκληση για μία ακόμη δραματική υπόθεση εξαφάνισης παιδιών. Αυτήν την φορά από τον Νέο Κόσμο.

Πρόκειται για δύο αδέλφια, τον Τάλεμπ και την Ντουά. Σύμφωνα με την οργάνωση Χαμόγελο του Παιδιού, τα δύο παιδιά απομακρύνθηκαν από τον πατέρα τους, χωρίς νόμιμο δικαίωμα, από την περιοχή του Νέου Κόσμου προς άγνωστη κατεύθυνση, στις 8 Ιανουαρίου 2016.

Την προηγούμενη ημέρα, όπως προκύπτει από την σχετική ανακοίνωση, η μητέρα τους είχε αναλάβει με προσωρινή διαταγή την επιμέλεια των παιδιών.

Ο Ίντρις έχει ύψος 0,92 cm, ζυγίζει 12,7 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Η Ντουά έχει ύψος 0,79 cm, ζυγίζει 9,7 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.

Δείτε στην παραπάνω Gallery του Newsbomb την αφίσσα των παιδιών που αναζητούνται.

Σχετικές ειδήσεις