ΕΛΛΑΔΑ

Στο συρτάρι η δικογραφία για την υπόθεση Γιακουμάκη

Στο συρτάρι η δικογραφία για την υπόθεση Γιακουμάκη

Στο συρτάρι παραμένει η ογκώδης δικογραφία της υπόθεσης Γιακουμάκη, ενώ σε λίγες ημέρες κλείνει ένας χρόνος από την ημέρα που έχασε τη ζωή του ο 20χρονος σπουδαστής.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Δημήτρης Μπούκας αναφέρει ότι η έναρξη της ανάκρισης έχει πάρει νέα παράταση και ότι συνεχώς ξεπηδούν νέα κωλύματα, με αποτέλεσμα να δοκιμάζονται ξανά οι αντοχές της οικογένειας του 20χρονου.

«Πάμε πολύ πίσω χρονικά. Αυτή τη φορά η ανακρίτρια έλαβε αναρρωτική άδεια. Είναι η αντικαταστάτρια της δικαστικής λειτουργού που είχε αρχικά χρεωθεί την υπόθεση και η οποία αποχώρησε λόγω εγκυμοσύνης. Πρόκειται για εξαιρετική δικαστικό, ωστόσο κουβαλά επιπλέον φόρτο εργασίας και δεν ευθύνεται η ίδια», τόνισε στην Espresso ο γνωστός ποινικολόγος των Ιωαννίνων.

«Η υπόθεσή μας θέλει έναν άνθρωπο να ασχοληθεί αποκλειστικά και μόνο με αυτή. Κι όμως είμαστε στάσιμοι», συμπλήρωσε ο κ. Μπούκας, καθώς η ανακρίτρια που έχει αναλάβει την υπόθεση έχει να ασχοληθεί παράλληλα και με πλήθος άλλων υποθέσεων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βαγγέλης Γιακουμάκης βρέθηκε νεκρός, με κομμένες τις φλέβες, στις 15 Μαρτίου 2015, κοντά στη Γαλακτοκομική Σχολή των Ιωαννίνων όπου σπούδαζε.

Σχετικές ειδήσεις