ΕΛΛΑΔΑ

Κωστής Πολύζος: Το σατανικό σχέδιο εξόντωσης του 23χρονου για τα δάνεια (video)

Κωστής Πολύζος: Το σατανικό σχέδιο εξόντωσης του 23χρονου για τα δάνεια (video)

Μαυροφορεμένη η μάνα του Κωστή Πολύζου περνά το κατώφλι του ανακριτή Κοζάνης το πρωί της Τρίτης (26/01) και πίσω της ακολουθεί αμίλητος ο πατριός του.

Νέα 48ωρη προθεσμία ζήτησαν και έλαβαν λίγο πριν τις 09.00 το πρωί, η μητέρα και ο πατριός του Κωστή Πολύζου για τη δολοφονία στη Σιάτιστα Κοζάνης.

To σατανικό ζευγάρι κατηγορείται ότι σκότωσε μέσα στο ίδιο τους το σπίτι τον 23χρονο και στη συνέχεια τον έθαψαν σε χωράφι.

Ήθελαν να πάρουν την αποζημίωση – Ο Κωστής είχε 4 δάνεια στο όνομά του

Οι κάτοικοι της Σιάτιστας ζητούν την παραδειγματική τους τιμωρία δηλώνοντας βέβαιοι για την εμπλοκή τους στη δολοφονία αφήνοντας ακόμη και υπόνοιες για τον θάνατο του βιολογικού πατέρα του Κωστή Πολύζου.

Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσιάζει ο τοπικός σταθμός siera fm 105,3, τα χρέη από τα δάνεια που είχαν συναφθεί στο όνομα του αδικοχαμένου νέου, ξεπερνούσαν το 1 εκατ. ευρώ. Τα δάνεια ήταν συνολικά 4, δύο καταναλωτικά, ένα για το φορτηγό αυτοκίνητο και ένα για το σπίτι.

Μάλιστα σύμφωνα με στοιχεία που ανέβασε στο facebook υπάλληλος της νομικής υπηρεσίας τράπεζας που είχε αναλάβει την υπόθεση, ο πατριός έλεγε πως περίμεναν αποζημίωση από την ασφάλεια ζωής του Κωστή, ενώ στη συνέχεια έλεγαν πως θα ενταχθούν στο νόμο Κατσέλη, υπόθεση για την οποία κατηγορούνται για πλαστογραφία!

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις εξελίξεις για την υπόθεση του Κωστή Πολύζου

Σχετικές ειδήσεις