ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία: Εικόνες που δεν έχουμε ξαναδεί στο κέντρο της Αθήνας (photos)

Απεργία: Εικόνες που δεν έχουμε ξαναδεί στο κέντρο της Αθήνας (photos)

Το κέντρο της πρωτεύουσας θυμίζει... 15Αύγουστο, με τους δρόμους να έχουν αδειάσει αυτοκίνητα και τα καταστήματα να παραμένουν κλειστά.

Σε απεργιακό κλοιό βρίσκεται σήμερα, Πέμπτη (4/2) η χώρα, καθώς τα συνδικάτα έχουν εξαγγείλει γενική απεργία ενάντια στο σχέδιο της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης της κυβέρνησης, με τη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ, που ηγούνται της κινητοποίησης, να προσκαλούν σε μαζική συμμετοχή.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη κινητοποίηση επί των ημερών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με τους πολίτες να βρίσκονται στα «κάγκελα».

Στην απεργία συμμετέχουν οι καταστηματάρχες και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, με 24ωρη απεργία ή στάσεις εργασίας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το κέντρο της Αθήνας να «νεκρώσει» κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί αυτή την εποχή αλλά μόνο τον 15Αύγουστο!

Παρόμοιες εικόνες βλέπουμε και στα αεροδρόμια, καθώς υπάρχουν ακυρώσεις πτήσεων της AEGEAN και της Olympic, λόγω της 24ωρης απεργίας της ΟΣΥΠΑ καθώς και της 4ωρης στάσης εργασίας του Πανελλήνιου Συλλόγου Πτυχιούχων Τηλεπικοινωνιακών Υπαλλήλων ΥΠΑ.

Δείτε τις φωτογραφίες στην παραπάνω gallery...