ΕΛΛΑΔΑ

Ηλικιωμένος πυροβόλησε υπάλληλο ΚΕΠ στο Γεράκι Λακωνίας

Ηλικιωμένος πυροβόλησε υπάλληλο ΚΕΠ στο Γεράκι Λακωνίας

Τρόμος στο ΚΕΠ Γερακίου από την εισβολή ενός ένοπλου ηλικιωμένου, ο οποίος δεν δίστασενα πυροβολήσει μία από τις δύο υπαλλήλους.

Ένας άνδρας 82 ετών, πιθανότατα από την περιοχή, μπήκε γύρω στη μια και μισή το μεσημέρι της Παρασκευής (05/02) στο ΚΕΠ του Γερακίου, κρατώντας ένα περίστροφο και πυροβόλησε τρεις φορές μια από τις δύο υπαλλήλους στο χέρι.

Τον δράστη ακινητοποίησαν δύο άνδρες που βρίσκονταν στον χώρο κι αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία που έφτασε στο σημείο και συνέλαβε τον ηλικιωμένο ενώ η 42χρονη υπάλληλος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Γερακίου για να τις προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Σπάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το apela.gr, εκείνη την ώρα η 42χρονη έκανε το διάλειμμά της έξω από το ΚΕΠ και λογομάχησε με τον 82χρονο. Επάνω στον καβγά εκείνος έβγαλε ένα όπλο και την πυροβόλησε μια φορά.

Κατόπιν η γυναίκα μπήκε στο ΚΕΠ, με τον 82χρονο να την πυροβολεί άλλες 2 φορές.

Οι λόγοι που οδήγησαν τον ηλικιωμένο σε αυτή την πράξη είναι άγνωστοι ενώ στο σημείο μεταβαίνει Εισαγγελέας ο οποίος θα αναλάβει τις έρευνες για το περιστατικό.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Γερακίου για να τις προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες. Ωστόσο, επειδή η κατάστασή της κρίθηκε σοβαρή, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Σπάρτης.

Σχετικές ειδήσεις