ΕΛΛΑΔΑ

Μπλόκα αγροτών: Έκλεισαν και τους παράδρομους στη Λάρισα

Μπλόκα αγροτών: Έκλεισαν και τους παράδρομους στη Λάρισα

Σε αποκλεισμό επαρχιακών οδών εντός Νομού Λάρισας που χρησιμοποιούνται ως εναλλακτικές διαδρομές κυκλοφορίας, προχωρούν σήμερα (8/2) το απόγευμα οι αγρότες.

Συγκεκριμένα αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας θα αποκλείσουν από τις 16:00 το απόγευμα και για ένα τρίωρο-όπως προειδοποιούν-, την παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας-Βόλου στο ύψος του κόμβου Πλατυκάμπου.

Από τις 18:30 έως τις 20:30 θα κλείσει ο δρόμος Λάρισας-Αγιάς στο ύψος Γερακαρίου και από τις 16:00 έως τις 12:00 τα μεσάνυχτα αναμένεται να κλείσει ο δρόμος Λάρισας-Κοζάνης, στο Αργυροπούλι της επαρχίας Τυρνάβου.

Οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας βρίσκονται σε πλήρη κινητικότητα, ετοιμάζοντας την μαζική κάθοδο αγροτών και τρακτέρ την Παρασκευή στην Αθήνα, όπου και θα «στρατοπεδεύσουν» επί διήμερο τουλάχιστον στην Πλατεία Συντάγματος, υλοποιώντας την απόφαση που λήφθηκε χθες στην πανελλαδική συνάντηση εκπροσώπων των μπλόκων στην Νίκαια.

Ενώ καθ΄ όλη την διάρκεια της εβδομάδας μέχρι την Παρασκευή έχουν σκοπό να προβαίνουν σε αποκλεισμούς εναλλακτικών διαδρομών.

Υπενθυμίζεται ότι από τις 15:00 το μεσημέρι έχουν ανοίξει τα Τέμπη και ο προγραμματισμός είναι να μείνουν ανοιχτά μέχρι τις 21:00 το βράδυ και εν συνεχεία να κλείσουν εκ νέου με αρχική κατεύθυνση νέο 24ωρο αποκλεισμό.