ΕΛΛΑΔΑ

Τρίκαλα: Φωτιά με εκρήξεις σε αμαξοστάσιο – Τραυματίστηκε πυροσβέστης (videos)

Τρίκαλα: Φωτιά με εκρήξεις σε αμαξοστάσιο – Τραυματίστηκε πυροσβέστης (videos)

«Συναγερμός» σήμανε το βράδυ της Δευτέρας (08/02/2016) στην Πυροσβεστική όταν μεγάλη φωτιά ξέσπασε στο αμαξοστάσιο του δήμου Τρικκαίων.

Ήταν περίπου 8:00 το βράδυ, όταν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο αμαξοστάσιο. Λόγω της φωτιάς σημειώθηκε μεγάλη έκρηξη φιάλης υγραερίου, με αποτέλεσμα να σπάσουν όλα τα τζάμια του χώρου, ενώ ακολούθησαν μικροεκρήξεις από μπαταρίες, μπουκάλια και άλλα αντικείμενα.

Τη στιγμή της μεγάλης έκρηξης, είχαν φτάσει στο σημείο ήδη τα πυροσβεστικά οχήματα και οι πυροσβέστες βρισκόταν επί τω έργω της κατάσβεσης. Από τα θραύσματα ένας πυροσβέστης τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι του και του έγινε συρραφή στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ.

Σχετικά γρήγορα και με τον φόβο νέων εκρήξεων οι άντρες της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Τρικάλων κατέβαλαν με αυτοθυσία μεγάλες προσπάθειες, μέχρι η φωτιά να τεθεί υπό έλεγχο.

Στην κάμερα του trikalaola.gr που κατέγραψε πολλά αποκλειστικά πλάνα από τον χώρο, μίλησε για το συμβάν ο Διοικητής της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Τρικάλων κ. Γιώργος Παπαπολύκαρπος.

Πηγή: trikalaola.gr

Σχετικές ειδήσεις