ΕΛΛΑΔΑ

Στην Αθήνα αγρότες και εργαζόμενοι των Χανίων για το αγροτικό συλλαλητήριο

Στην Αθήνα αγρότες και εργαζόμενοι των Χανίων για το αγροτικό συλλαλητήριο

Ραντεβού στο λιμάνι της Σούδας στις 19:00 το απόγευμα της Πέμπτης δίνουν αγρότες και κτηνοτρόφοι μέλη της Ενωτικής Ομοσπονδίας προκειμένου να επιβιβαστούν στο πλοίο της γραμμής για να δώσουν το «παρών» στο πανελλαδικό συλλαλητήριο της Παρασκευής στην Αθήνα.

Όπως έγινε γνωστό το εισιτήριο του πλοίου για όσους θέλουν να ταξιδέψουν είναι με επιστροφή 20 ευρώ, ενώ ο πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Χανίων Μανούσος Σταυριανουδάκης τόνισε ότι είναι πιθανόν το ενδεχόμενο στο πλοίο να μπουν και ορισμένα αγροτικά οχήματα.

Ωστόσο ακριβής εικόνα για τον αριθμό των αγροτών που θα μετακινηθούν στην Αθήνα καθώς και για τον αριθμό των οχημάτων θα υπάρχει την Πέμπτη.

Εκτός από τους αγρότες, για την Αθήνα μια ημέρα μετά ετοιμάζονται να ταξιδέψουν και μέλη του ΠΑΜΕ από τα Χανιά που θα πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο το πρωί του Σαββάτου στην πλατεία Ομονοίας. Εξάλλου, με κοινή τους ανακοίνωση ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων, η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ, καθώς και το Σωματείο Εργαζομένων σε Τρόφιμα και Ποτά καλούν τους εργαζόμενους των Χανίων να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο της Ομόνοιας.

Σχετικές ειδήσεις