ΕΛΛΑΔΑ

«Που είσαι μαμά;»: Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα της κόρης της 44χρονης που σκοτώθηκε από το γιο της

«Που είσαι μαμά;»: Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα της κόρης της 44χρονης που σκοτώθηκε από το γιο της

Τον άδικο χαμό της μητέρας τους προσπαθούν να αποδεχθούν τα παιδιά της 44χρονης που έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Δευτέρας όταν την σκότωσε ο γιος της.

Κανένας τους δε μπορεί να συνειδητοποιήσει πώς ο ίδιος τους ο αδελφός έβαψε τα χέρια του με αίμα και «έσφαξε» την μητέρα του, η οποία μπήκε στην μέση για να χωρίσει τα δύο αδέρφια που μαλώνουν με αποτέλεσμα την τραγική αυτή κατάληξη.

«Πού είσαι μαμά; Πού;», γράφει σε ένα από τα μηνύματά της με τους φίλους της να σπεύδουν να την παρηγορήσουν και να της συμπαρασταθούν.

kor

«Μπορεί μεταξύ μας να υπάρχουν χιλιάδες χιλιόμετρα μέχρι τον ουρανό αλλά σε σκέφτομαι συχνά γιατί η αγάπη δεν μετριέται από την απουσία αλλά από το μέρος που σε έχω μέσα στην καρδιά. Σ' αγαπάω μαμά μου. Δε μπορώ να το πιστέψω όλο αυτό... Μου φαίνεται όλο ένα ψέμα αλλά δεν είναι... Πώς θα το αντέξω, πώς...;», σημειώνει η 20χρονη σε άλλη δημοσίευσή της.

kor1

«Να μείνω να κάνω τι; Να φύγω να πάω πού; Έφυγες και όλα μοιάζουν όνειρο κακό.. Μανούλα μου δεν το σηκώνει η καρδιά μου ότι μου έφυγες. Ό,τι και να κάνω ,όπου και να πάω στο μυαλό μου έρχεσαι εσύ... Νομίζω πως ακούω να λες συνέχεια το όνομα μου και γυρίζω να κοιτάξω αν θα σε δω κάπου για να σε πάρω αγκαλιά. Έφυγες και μου φταίνε τα πάντα. Τουλάχιστον ξέρω ότι εκεί που είσαι δεν κινδυνεύεις και ότι θα είσαι ασφαλής. Κάποια μέρα θα ξανασυναντηθούμε και θα είμαστε όπως πριν. Μου λείπεις ήδη. Δεν έχω δει πιο όμορφη μαμά και ούτε θα δω. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω και να σταματούσα τα πάντα. Πού θα σε βρω τώρα; Θα ζω μόνο με τις αναμνήσεις μας και σε ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα... Καλό ταξίδι μαμά... Να μας προσέχεις...Σ' ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΛΟΙ», αναφέρει σε άλλο σπαρακτικό μήνυμα της η νεαρή κοπέλα, που προσπαθεί να βρει δύναμη να αντέξει τον τραγικό χαμό της μητέρας της.

kor2

Αγκαλιάστηκαν στα κρατητήρια τα δύο αδέρφια - Σε κλίμα οδύνης και πένθους η κηδεία της 44χρονης

Στο μεταξύ σήμερα το πρωί κηδεύτηκε σε κλίμα μεγάλης οδύνης και πένθους η άτυχη 44χρονη στην Παραβόλα Αιτωλοακαρνανίας.

Όπως αναφέρει το agrinionews.gr, ο 22χρονος μητροκτόνος που κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνσης Ακαρνανίας στο Αγρίνιο ενόψει της απολογίας του δέχθηκε την επίσκεψη του πατέρα του και του 18χρονου αδερφού του.

Ο πατέρας της οικογένειας έδειξε έμπρακτα τη διάθεση να συμπαρασταθεί στο παιδί του, τον δράστη του φονικού. Φρόντισε για την υπεράσπιση, του μετέφερε ρούχα και φαγητό στα κρατητήρια και του είπε λόγια παρηγοριάς.

Στην κατάθεση του εξάλλου ο πατέρας ανέφερε πως δεν γνώριζε πως έγινε το συμβάν καθώς απουσίαζε στο Αγρίνιο ωστόσο ξεκαθάρισε πως στην οικογένεια υπήρχαν οι συνηθισμένες εντάσεις άλλα όχι σοβαρά ή άλλα προβλήματα.

paravola

Ο πατέρας λοιπόν φροντίζει ώστε η οικογένεια να παραμείνει ενωμένη και να συμπαρασταθεί στον μητροκτόνο θεωρώντας πως αιτία του φονικού ήταν η «κακιά η ώρα» και δεν υπήρξε πρόθεση ενώ ο δράστης είχε το ακαταλόγιστο λόγω μέθης.

Συνόδευσε λοιπόν σήμερα τον μικρότερο γιο στα κρατητήρια όπου εξελίχθησαν ιδιαίτερες στιγμές με τα αδέρφια να αγκαλιάζονται. Η εξέλιξη έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς ο 18χρονος στην κατάθεση του υπήρξε επιβαρυντικός για τον αδερφό του καθώς μάλιστα του πρόσαψε πρόθεση και ζήτησε την τιμωρία του για το θάνατο της μητέρας τους. Ωστόσο όσο περνούν οι ώρες έρχονται δεύτερες σκέψεις και αντιλαμβάνεται πως δεν υπήρξε πρόθεση. Ενδέχεται μάλιστα να ζητηθεί να δώσει ο 18χρονος συμπληρωματική κατάθεση.

Σε κάθε περίπτωση προκύπτει πως όλα τα μέλη της οικογένειας (και οι δυο αδερφές) θα επιδιώξουν να στηρίξουν τον αδερφό τους και θα είναι αύριο στα δικαστήρια όπου θα μεταφερθεί για την απολογία.

Σχετικές ειδήσεις