ΕΛΛΑΔΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Λ. Αλεξάνδρας λόγω εργασιών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Λ. Αλεξάνδρας λόγω εργασιών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ στην λεωφόρο Αλεξάνδρας λόγω εκτέλεσης εργασιών.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών (εργασίες εγκατάστασης υπόγειου ηλεκτρικού δικτύου) θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στην αριστερή λωρίδα της Λ. Αλεξάνδρας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Κηφισίας, περιοχής Δήμου Αθηναίων, κατά το χρονικό διάστημα από 11/2/2016 έως 15/3/2016 στα παρακάτω τμήματα:

  • Από την οδό Μαυρομιχάλη έως την οδό Π. Κυριακού, σε μέγιστο μήκος 60μ. ανά θέση, καθ΄όλο το 24ωρο.

Μετά το πέρας των εργασιών, η κατάληψη της αριστερής λωρίδας θα περιορίζεται σε μέγιστο πλάτος 1,5μ. από το αριστερό άκρο του οδοστρώματος.

  • 70μ. πριν την οδό Λουκάρεως και μέχρι αυτή, κατά τις ώρες 00.01 έως 06.00΄.
  • Στη συμβολή της με την οδό Ασκληπιού, κατά τις ώρες 00.01 έως 06.00΄.
  • Στη συμβολή της με την οδό Ιπποκράτους, κατά τις ώρες 00.01 έως 06.00΄.

Περαιτέρω και στο πλαίσιο των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων:

  • Καθορίζεται ανώτατο όριο ταχύτητας στα 30 χλμ/ώρα και απαγορεύεται η προσπέραση για τα οχήματα που κινούνται στη Λ. Αλεξάνδρας, στο τμήμα της 150μ. πριν την οδό Μαυρομιχάλη και έως την οδό Π. Κυριακού, ρεύμα κυκλοφορίας προς κόμβο Αμπελοκήπων.
  • Καταργείται η λωρίδα αποκλειστικής κυκλοφορίας ΜΜΜ, στη Λ. Αλεξάνδρας από την οδό Μαυρομιχάλη έως την οδό Π. Κυριακού, ρεύμα κυκλοφορίας προς κόμβο Αμπελόκηπους.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των έργων και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.