ΕΛΛΑΔΑ

Ναύπλιο: Μεσίστιες οι σημαίες για τον υποπλοίαρχο που έχασε τη ζωή του στην Κίναρο

Ναύπλιο: Μεσίστιες οι σημαίες για τον υποπλοίαρχο που έχασε τη ζωή του στην Κίναρο

Πενθεί και το Ναύπλιο τον υποπλοίαρχοτου Πολεμικού Ναυτικού Κωνσταντίνο Πανανά, που έχασε την ζωή του τα ξημερώματα της Πέμπτης στην νήσο Κίναρο.

Σήμερα Σάββατο (13/02) και αύριο, ημέρα της κηδείας του άτυχου υποπλοίαρχου, με εντολή του δημάρχου της πόλης Δημήτρη Κωστούρου, κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες σε ένδειξη πένθους και σεβασμού, στις πλατείες Καποδίστρια και Τριών Ναυάρχων, στο δημαρχείο Ναυπλίου, καθώς και στα λοιπά δημοτικά κτίρια και στους δημόσιους χώρους της πόλης.

Ο δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι, «οι Ναυπλιείς πενθούν ένα άξιο μέλος της ναυπλιακής οικογένειας που πέρασε στο πάνθεον των ηρώων και των αθανάτων και σε ένδειξη σεβασμού κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες».

AdTech Ad

Εν τω μεταξύ, σήμερα, στις 15:30 θα τελεστεί η κηδεία του Αναστάσιου Τουλίτση στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη Μεταμόρφωση ενώ αύριο στις 13:00 θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία για τον Κωνσταντίνο Πανανά στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Άρια Ναυπλίου.

Στο Ίλιον θα γίνει τη Δευτέρα, η κηδεία του ανθυπασπιστή - ναυτίλου Ευαγγέλου Ελευθέριου.

Σχετικές ειδήσεις