ΕΛΛΑΔΑ

Σάλος στο YouTube: Υπάλληλος security στον ΗΣΑΠ προσπαθεί να βγάλει Αφρικανό από το βαγόνι! (vid)

Σάλος στο YouTube: Υπάλληλος security στον ΗΣΑΠ προσπαθεί να βγάλει Αφρικανό από το βαγόνι! (vid)

Οργή στους χρήστες του διαδικτύου έχει προκαλέσει ένα βίντεο που ανέβηκε στο YouTube το βράδυ της Κυριακής (14/02/2016) και δείχνει έναν άνδρα υπηρεσίας security να προσπαθεί να κατεβάσει από το τρένο έναν Αφρικανό επιβάτη, με αφορμή μία μεγάλη βαλίτσα που κουβαλάει μαζί του και η οποία - σύμφωνα με τον ίδιο - ενοχλεί.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο σταθμό του τρένου στην Κηφισιά, σε ένα άδειο βαγόνι.

Ξαφνικά, ο σεκιουριτάς εμποδίζει τον οδηγό του τρένου να ξεκινήσει το δρομολόγιο και με επιθετικό ύφος, απευθύνεται στον επιβάτη και του ζητά να πάει στο τελευταίο βαγόνι, γιατί εκεί δεν επιτρέπονται οι μεγάλες βαλίτσες.

Ο Αφρικανός μετανάστης του απαντά πως τόσα χρόνια δεν είχε ποτέ κανένα πρόβλημα, ενώ του δείχνει και το εισιτήριο που μόλις είχε «κόψει» στα εκδοτήρια.

Ο σεκιουριτάς ακούγεται τότε να λέει πως εκείνος «κάνει κουμάντο στο τρένο» και αρχίζει να τραβά τον ίδιο και να σπρώχνει τα πράγματά του, για να τα βγάλει έξω από το βαγόνι.

Κάποια στιγμή, παρεμβαίνει μια γυναίκα, επιβάτης του συρμού, που κατέγραφε όλο το περιστατικό με το κινητό της τηλέφωνο, η οποία του λέει πως η βαλίτσα είναι δικιά της, καλώντας τον να φωνάξει την αστυνομία.

Σε έντονο ύφος λέει στον σεκιουριτά ότι δεν υπάρχει καμία πινακίδα που να λέει ότι οι βαλίτσες μπαίνουν στο τελευταίο βαγόνι και πως αυτό ισχύει μόνο για τα ποδήλατα.

«Μπορείς να μην ανακατεύεσαι;», της λέει τότε ο σεκιουριτάς, ο οποίος όταν συνειδητοποιεί πως η κοπέλα είναι αποφασισμένη να φωνάξει την αστυνομία, ως... δια μαγείας οι πόρτες του βαγονιού κλείνουν κι ο συρμός ξεκινά κανονικά το δρομολόγιό του!

Δείτε το βίντεο...

Φασίστας σεκιουριτάς του ΗΣΑΠ τραμπουκίζει πολίτες και παίρνει την απάντηση που του αρμόζει.Περισσότερα εδώ: http://kollectnews.org/2016/02/15/hsap-fasistas-sekiouritas-kifissiaπηγή βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=nt0bWuUAflY / Funky mama

Posted by Kollect on Sunday, 14 February 2016


Σχετικές ειδήσεις