ΕΛΛΑΔΑ

Ομάδες περιφρούρησης στην Λάρισα κατά των διαρρηκτών

Ομάδες περιφρούρησης στην Λάρισα κατά των διαρρηκτών

Μετά από αλλεπάλληλα κρούσματα κλοπών και εισβολών σε σπίτια ανέλαβαν πρωτοβουλίες αυτοπροστασίας οι κάτοικοι της Τερψιθέας

Την κατάσταση στα χέρια τους, προκειμένου να διαφυλάξουν τα σπίτια τους αποφάσισαν να πάρουν οι κάτοικοι της Τερψιθέας που βρίσκεται στα περίχωρα της Λάρισας.

Μετά από αλλεπάλληλα κρούσματα κλοπών και εισβολών σε σπίτια -με το τελευταίο «κρούσμα» να έχει σημειωθεί προ 20ημέρου οπότε και ξυλοκοπήθηκε άγρια ζευγάρι από εισβολείς που μπήκαν στο σπίτι τους για να κλέψουν- ανέλαβαν πρωτοβουλίες αυτοπροστασίας οι κάτοικοι της Τερψιθέας.

Μετά από σχετική εισήγηση του Τοπικού Συμβουλίου, αποφασίστηκε να δημιουργηθούν ομάδες περιφρούρησης από εθελοντές, οι οποίες θα συνεργάζονται με την Αστυνομία και θα παρέχουν συνδρομή και πληροφορίες με σκοπό την πρόληψη.

Στο πλαίσιο αυτής της πρότασης δημιουργήθηκε ήδη ομάδα 20 εθελοντών, ενώ συγκροτήθηκε και επιτροπή η οποία θα ασχολείται με τη δημιουργία ομάδων περιφρούρησης σε μόνιμη βάση. Επίσης αποφασίστηκε να προσληφθεί ιδιωτική εταιρεία φύλαξης.

Σχετικές ειδήσεις