ΕΛΛΑΔΑ

Μαζιώτης: Στα χρόνια της ποινής μου προσθέστε άλλα… τρία

Μαζιώτης: Στα χρόνια της ποινής μου προσθέστε άλλα… τρία

Δήλωση του Νίκου Μαζιώτη μέλους του Επαναστατικού Αγώνα για τη μη εμφάνιση του στη συνεδρίαση της 24ης Φεβρουαρίου 2016, όπου θα αγόρευε η εισαγγελέας της έδρας.

Σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου σχολίασε ο Νίκος Μαζιώτης, μέλος του Επαναστατικού Αγώνα για την απουσία του στις 24 Φεβρουαρίου, ημέρα διεξαγωγής της δεύτερης δίκης του Επαναστατικού Αγώνα, όπου θα αγόρευε η εισαγγελέας της έδρας.

«Να προστεθούν στην ποινή άλλα τρία… χρόνια, όσα είναι και τα γεννητικά μου όργανα», δήλωσε το μέλος του Επαναστατικού Αγώνα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Μαζιώτης έχει ήδη καταδικασθεί σε πρώτο βαθμό για τις πράξεις που του αποδίδονται για την πρώτη περίοδο δράσης του Επαναστατικού Αγώνα (2003-2010) σε 50 χρόνια φυλάκισης

«Όπως έχω δηλώσει στην προηγούμενη συνεδρίαση αποχωρώ από την διαδικασία. Εφόσον σήμερα είναι η αγόρευση της εισαγγελέως συνιστώ στα χρόνια επί της ποινής που θα προτείνει να προσθέσει άλλα 3 όσα είναι και τα γενετικά μου όργανα», είναι ολόκληρη η δήλωση του Νίκου Μαζιώτη.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι την περασμένη Κυριακή η σύντροφός του και καταζητούμενη Πόλα Ρούπα, επιχείρησε να προσγειώσει ελικόπτερο στις φυλακές Κορυδαλλού στις οποίες κρατείται ο Νίκος Μαζιώτης προκειμένου να τον απελευθερώσει.

Σχετικές ειδήσεις