ΕΛΛΑΔΑ

Παντελής Παντελίδης: Δεν πρόλαβε να πατήσει καθόλου φρένο στη μοιραία στροφή

Παντελής Παντελίδης: Δεν πρόλαβε να πατήσει καθόλου φρένο στη μοιραία στροφή

Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία της πραγματογνωμοσύνης – Σε τι κατάσταση βρισκόταν το τζιπ που οδηγούσε ο αδικοχαμένος τραγουδιστής

Ο τραγικός θάνατος του δημοφιλούς τραγουδιστή σόκαρε το πανελλήνιο και σκόρπισε τη θλίψη στους χιλιάδες θαυμαστές του.

Το νήμα της ζωής του τραγουδιστή κόπηκε άδικα στις 18 Φεβρουαρίου σε μια μοιραία στροφή της Βουλιαγμένης, με τους πραγματογνώμονες και την Τροχαία να ερευνούν 10 ημέρες μετά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Τροχαίας, οι πραγματογνώμονες διαπίστωσαν, όπως έδειχναν και οι αρχικές εκτιμήσεις, ότι ο οδηγός δεν πάτησε καθόλου φρένο, όπως αποτυπώνεται στον «εγκέφαλο» του οχήματος και από την επιτόπια αυτοψία.

2472662

Tο βαρύ όχημα σύμφωνα με την πραγματογνωμοσύνη δεν είχε κανένα πρόβλημα στα φρένα ή στο γκάζι, τα ηλεκτρονικά του συστήματα δούλευαν κανονικά και τα λάστιχα ήταν σε πολύ καλή κατάσταση.

Οι πραγματογνώμονες καταλήγουν στο συμπέρασμα πως ο Παντελής Παντελίδης δεν πάτησε φρένο στη μοιραία στροφή, καθώς στο σημείο δεν είχαν βρεθεί ίχνη φρεναρίσματος...

Η ταχύτητα την οποία είχε αναπτύξει το όχημα δεν προσδιορίζεται, ενώ οι αρμόδιοι αξιωματικοί εκφράζουν επιφυλάξεις για το κατά πόσο μπορεί να γίνει ακριβής εκτίμησή της.

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που θα δείξουν αν είχε γίνει κατανάλωση αλκοόλ αναμένεται να βγουν σε περίπου 20 ημέρες, ενώ τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν τα αποτελέσματα DNA που θα αναδείξουν που καθόταν ο κάθε επιβάτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ

Σχετικές ειδήσεις