ΕΛΛΑΔΑ

Ρέθυμνο: Αγρότες προπηλάκισαν Σταθάκη, Ξανθό και Χαρίτση (video)

Ρέθυμνο: Αγρότες προπηλάκισαν Σταθάκη, Ξανθό και Χαρίτση (video)

Εγκλωβισμένοι για τουλάχιστον μία ώρα έμειναν στο κτίριο του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Ρεθύμνου οι υπουργοί με τους συγκεντρωμένους να τους προπηλακίζουν με φωνές και ύβρεις.

Οι συγκεντρωμένοι κτηνοτρόφοι, στο περιθώριο της συζήτησης για το νέο ΕΣΠΑ απέκλεισαν την είσοδο του της πολυκατοικίας που στεγάζεται το ΕΒΕΡ, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τα αισθήματα αγανάκτησης και προδοσίας που νιώθουν.

Οι συγκεντρωμένοι, αφού προπηλάκισαν με φωνές και ύβρεις του υπουργούς Γιώργο Σταθάκη, Ανδρέα Ξανθό και Αλέξη Χαρίτση τους κράτησαν εγκλωβισμένους στο κτίριο για περίπου μία ώρα.

Αστυνομικές δυνάμεις που βρέθηκαν στο σημείο προσπάθησε να φυγαδεύσει τους τρεις υπουργούς δημιουργώντας ανθρώπινο κλοιό με αποτέλεσμα να «ανάψουν» τα αίματα και να απειληθούν σοβαρά επεισόδια. Μάλιστα ένας από τους συγκεντρωμένους αποπειράθηκε να εισβάλει με το αγροτικό του όχημα και να αποκλείσει την είσοδο του κτιρίου που στεγάζεται το Επιμελητήριο.

Τελικά μετά από μεγάλη προσπάθεια των αστυνομικών και αφού σχημάτισαν ανθρώπινο κλοιό, τα οχήματα κατάφεραν να φύγουν μέσα από το οργισμένο πλήθος, με μεγάλη ταχύτητα.

Δείτε παρακάτω τα βίντεο από τη Νέα Τηλεόραση Κρήτης

Σχετικές ειδήσεις