ΕΛΛΑΔΑ

Έλεος! 2.000 η ταρίφα για τη διαδρομή Πλατεία Βικτωρίας-Θεσσαλία!

Έλεος! 2.000 η ταρίφα για τη διαδρομή Πλατεία Βικτωρίας-Θεσσαλία!

Όλα συνέβησαν στην πλατεία Βικτωρίας με θύματα Σύρους πρόσφυγες. Άλλου είδους - εγχώριοι «διακινητές», τους είπαν ψέμματα ότι τα σύνορα είναι ανοιχτά. Τους υποσχέθηκαν ότι μπορούν να τους πάνε στην Ειδομένη και προθυμοποιήθηκαν να τους μεταφέρουν. Εκείνοι, δυστυχώς, τους εμπιστεύθηκαν!

Οι Σύροι πρόσφυγες, όμως, που στο μεταξύ «έσκασαν» στους δράστες 2.000(!!!) αντί για την Ειδομένη κατέληξαν στη Θεσσαλία!

Αυτήν την καταγγελία την έκανε ο πρόεδρος της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού. Μιλώντας στο Mega, ο Κώστας Παλασκώνης κατήγγειλε ότι επιτήδειοι έφτασαν στο σημείο να ζητήσουν 2.000 από πρόσφυγες της πλατείας Βικτωρίας για να τους πάνε στη Γερμανία!

Όπως μάλιστα ισχυρίστηκε, οι δράστες πήραν τους ταλαίπωρους από την Αθήνα και τους παράτησαν στη Θεσσαλία μέσα στη νύχτα!

Δυστυχώς, δεν είναι η μόνη ιστορία εκμετάλλευσης με θύματα πρόσφυγες και μετανάστες.

Από την αστυνομία συνελήφθη ένας 25χρονος ο οποίος και αυτός έταζε σε πρόσφυγες ότι μπορεί να τους πάει στην Ειδομένη ισχυριζόμενος ότι τα σύνορα είναι ανοιχτά!

Αλλά και στα σύνορα, όμως, εξελίσσεται ένα απίστευτο παζάρι και το χρήμα ρέει «άφθονο» δίπλα από την ανθρώπινη απόγνωση.

Για όσους από τους πρόσφυγες και μετανάστες διαθέτουν ακόμη χρήματα…

Σχετικές ειδήσεις