ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στην Ειδομένη με αναφορές για βιασμό 7χρονης - Λίντσαραν τον ύποπτο

Σοκ στην Ειδομένη με αναφορές για βιασμό 7χρονης - Λίντσαραν τον ύποπτο

Φρίκη προκαλούν πληροφορίες που θέλουν ένα 7χρονο προσφυγόπουλο που ζει στον καταυλισμό της Ειδομένης να έπεσε θύμα βιασμού!!! Τι συνέβη;

Το περιστατικό που διερευνάται αυτήν την στιγμή από τις Αρχές, έγινε γνωστό με αφορμή μία άγρια συμπλοκή που ξέσπασε μεταξύ προσφύγων και μεταναστών στην Ειδομένη.

Αργά το βράδυ της Πέμπτης (17/3) το Αθηναϊκό Πρακτορείο μετέδωσε πως σημειώθηκε συμπλοκή μεταξύ προσφύγων στον καταυλισμό της Ειδομένης. Οι πρώτες πληροφορίες δεν φώτιζαν τα ακριβή αίτια της συμπλοκής στην οποία φέρονται ως πρωταγωνιστές δύο Αφγανοί και ένας Σύρος πρόσφυγας.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, εξαιτίας του επεισοδίου άναψαν τα αίματα μεταξύ ομάδων συμπατριωτών των εμπλεκόμενων στη συμπλοκή. Χάρη όμως στην παρέμβαση μελών εθελοντικών οργανώσεων και αστυνομικών, τα πνεύματα ηρέμησαν.

Τι συνέβη;

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι η άγρια συμπλοκή μεταξύ των ανδρών προκλήθηκε όταν έγινε γνωστό πώς ένας από αυτούς είχε βιάσει νωρίτερα ένα 7χρονο κοριστάκι στον καταυλισμό!!!

Αν και κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι αυτήν την ώρα επίσημα, στο European Pressphot Agency όπου έχει ανεβάσει φωτογραφίες από την άγρια συμπλοκή στην Ειδομένη ο φωτορεπόρτερ Nake Batev που ήταν εκεί, στην επίσημη περιγραφή αναφέρεται πως ο άντρας που φαίνεται στις φωτογραφίες να λιντσάρεται, κατηγορήθηκε για το βιασμό μιας επτάχρονης και οι πρόσφυγες τον συνέλαβαν και τον παρέδωσαν στην αστυνομία.

Πάντως, ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής ο οποίος βρίσκεται στην Ειδομένη ανέφερε πως δεν υπάρχει βιασμός 7χρονης από ενήλικο, παρά μόνον απόπειρα…

eido4

Η Daily Mail, που μεταδίδει την είδηση, αναφέρει πως ο φωτογράφος είπε πως οι πρόσφυγες κλωτσούσαν τον κατηγορούμενο και ένας από αυτούς προσπάθησε να τον χτυπήσει με μια ζώνη στο κεφάλι.

eido1

Mάλιστα, σε μια από τις φωτογραφίες διακρίνεται και ένας άντρας της ελληνικής αστυνομίας, ανάμεσα στο εξαγριωμένο πλήθος των προσφύγων.

eido3

Για την ώρα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την Αστυνομία που να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει το περιστατικό.

eido2

Σχετικές ειδήσεις