ΕΛΛΑΔΑ

Πύργος: Μία μάνα έκανε παρέλαση κρατώντας το παιδί της αγκαλιά!

Πύργος: Μία μάνα έκανε παρέλαση κρατώντας το παιδί της αγκαλιά!

Την ώρα που έπεφτε δυνατή βροχή και χαλάζι μια νεαρή μητέρα δύο παιδιών, αρκετά ενοχλημένη που δεν είχαν εμφανιστεί οι επίσημοι στην εξέδρα για να παρακολουθήσουν την παρέλαση (η οποία τελικά ματαιώθηκε), αποφάσισε να παρελάσει μόνη της!

Όπως μεταδίδει το ilialive.gr, η γυναίκα πήρε αγκαλιά την τεσσεράμισι ετών κόρη της, πήρε και μια ελληνική σημαία από το άλλο χέρι και άρχισε να κάνει παρέλαση.

mana

Η Κατερίνα Τσιρώνη, κάτοικος Πύργου, δικαστική επιμελήτρια, μιλώντας στο ilialive.gr εξήγησε για την αντίδρασή της αυτή: «Έχει να κάνει με όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα. Με τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας σε διάφορα θέματα, με την ασέβεια των επισήμων να μην κατεβαίνουν και να μην ξεκινά η παρέλαση, ενώ ξέρουν πως περιμένουν μικρά παιδιά και έχουν ξυπνήσει από πολύ πρωί. Είναι μεγάλη προσβολή. Για μένα, για όλους τους Έλληνες. Οι εθνικές επέτειοι είναι από τις λίγες αξίες που έχουμε. Το έθνος μας το χάνουμε... Δεν ήταν κάτι που μελέτησα, αυθόρμητα πήρα το παιδί μου που του είχα υποσχεθεί ότι θα κάνει παρέλαση, και κάναμε παρέλαση μέσα στη βροχή».

Δείτε ΕΔΩ τι συνέβη νωρίτερα στον Πύργο.

Σχετικές ειδήσεις