ΕΛΛΑΔΑ

Μνημόσυνο Παντελίδη: «Βουβός» ο πόνος, πλήθος κόσμου στο μνημόσυνο

Μνημόσυνο Παντελίδη: «Βουβός» ο πόνος, πλήθος κόσμου στο μνημόσυνο

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνoς Νέας Ιωνίας, εκεί όπου πριν από 40 ημέρες ο άτυχος Παντελής Παντελίδης οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία, συγκεντρώθηκαν το Σάββατο οι γονείς, τα αδέρφια, συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και θαυμαστές του τραγουδιστή.

ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ

Στη γειτονιά που γεννήθηκε και μεγάλωσε, στη Νέα Ιωανία, πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου το μνημόσυνο του Παντελή Παντελίδη. Εκατοντάδες άνθρωποι έδωσα το "παρών" στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, στη Νέα Ιωνία, για να τιμήσουν τη μνήμη του αδικοχαμένου τραγουδιστή.

Όλοι ήταν εκεί. Συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι τίμησαν όπως άξιζε τον 32χρονο τραγουδιστή που έχασε άδικα τη ζωή του το πρωινό της Πέμπτης 18 Φεβρουαρίου, στη στροφή της Βουλιαγμένης.

Κοσμοσυρροή στη μνήμη του 32χρονου τραγουδιστή

Ο Χάρης Λεμπιδάκης, ο Χάρης Σιανίδης, η Αμαρυλλίς, ο Γιώργος Βασιλείου και η Ρία Αντωνίου, ήταν μερικοί από τους διάσημους φίλους και συνεργάτες του Παντελίδη, που παρευρέθηκαν στα 40 του τραγουδιστή.

sianidis copy
lempidakis

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του

Απαρηγόρητος ο πατέρας

Υποβασταζόμενοι οι γονείς του τραγουδιστή βγήκαν από την εκκλησία μετά την ολοκλήρωση της επιμνημόσυνης δέησης, προκειμένου να κατευθυνθούν στο Κοιμητήριο Μεταμόρφωσης, όπου αναπαύεται ο γιος τους.

Αμίλητος και με δακρυσμένα μάτια ο πατέρας του αδικοχαμένου τραγουδιστή Παντελη Παντελιδη, δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει τι κακό τους βρήκε. Φίλοι και γνωστοί βρέθηκαν κοντά του για να το παρηγορήσουν «Σταύρο κουράγιο..» του έλεγαν και του έσφιγγαν το χέρι.

pateras

Κατέρρευσε η μάνα

Δεν άντεξε το πόνο και την συγκίνηση η μητέρα του Παντελή Παντελίδη όταν βρέθηκε πάνω από την τελευταία κατοικία του μονάκριβου γιου της. Υποβασταζόμενη από συγγενής η Αθήνα... λύγισε. Εμφανώς καταβεβλημένη από το δράμα που ζει τις τελευταίες 40 μέρες η μητέρα δεν μπόρεσε να σταθεί όρθια... «Παντέλο μου... που είσαι; » μονολόγησε.

mana

Τον τίμησαν με τραγούδια του στο νεκροταφείο

Δεκάδες φίλοι του γνωστού τραγουδιστή βρεθήκαν στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης για να χαιρετήσουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη. Συγκινημένοι και με τρεμάμενη φωνή τραγούδησαν επιτυχίες του.

Ο σωσίας του τραγουδιστή που «λύγισε» τον πατέρα του

Όπως θα δείτε και εσείς στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το «youweekly» (κάντε κλικ ΕΔΩ), ένας κύριος που κανείς δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής την ταυτότητά του, βρέθηκε στο μνημόσυνο και είναι ολόιδιος με τον αδικοχαμένο τραγουδιστή. Μάλιστα όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, όταν ο πατέρας τον αντίκρισε ο πατέρας του Παντελή Παντελίδη, φώναξε «να το παιδί μου, να ο γιος μου» κάνοντας τους πάντες γύρω του να πλαντάξουν.

Ένταση με θαυμαστές και φωτορεπόρτερ

Ένταση σημειώθηκε μεταξύ φωτορεπόρτερ και θαυμαστών του Παντελή Παντελιδη , όταν προσπάθησαν να πλησιάσουν το μνήμα.«Όλοι μακριά κάνεις εδώ τώρα..», φώναζαν απομακρύνοντας τους απο το σημείο. Ευτυχώς η ένταση δεν κλιμακώθηκε με την επέμβαση των ψυχραιμότερων.

Η κιθάρα του...

Το αγαπημένο του μουσικό όργανο είχαν τοποθετήσει στα κόλυβα που μοιραστήκαν μετά το τέλος της ακολουθίας.

kithara

Το μήνυμα των παιδιών που συγκίνησε τους πάντες

Δύο αγόρια κρατούσαν έναν πίνακα όπου πάνω υπήρχαν δύο φωτογραφίες του τραγουδιστή, ενώ πάνω έγραψαν και το δικό τους μήνυμα αφιερωμένο στον Παντελή Παντελίδη:

«Τραγουδούσες και κοίταγες ψηλά. Ζήλεψε ο Θεός την καλοσύνη και τη φωνή σου. Αποφάσισε να σε πάρει κοντά του. Να του τραγουδάς μαζί με τους αγγέλους. Δεν άντεχε ο Θεός να βλέπει να σε πικραίνουν.

Εμείς που σε αγαπάμε να ξέρεις ότι πάντα θα κοιτάμε ψηλά. Θα τραγουδάμε τα τραγούδια σου και να είσαι σίγουρος ότι πάντα θα ζεις στις καρδιές μας. Θα είσαι για εμάς ο Φύλακας Άγγελος μας.

“ΚΙ’ ΕΓΩ Σ’ΑΓΑΠΩ!”», ήταν το μήνυμα των μικρών θαυμαστών του.

paidia

Γέμισαν οι τοίχοι του Νεκροταφείου από μηνύματα

Δεκάδες τα μηνύματα θαυμαστών που γράφτηκαν στους τοίχους του νεκροταφείου της Μεταμόρφωσης. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που δεν δίστασαν να γράψουν λίγες λέξεις εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό την αγάπη τους στον γνωστό τραγουδιστή.

minimata

Συγκλονιστικές εικόνες από το μνήμα

Δεκάδες θαυμαστές του τραγουδιστή βρέθηκαν στο Νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης και τραγούδησαν κάποιους στοίχους από τα τραγούδια του. Δακρυσμένοι φιλούσαν την φωτογραφία του ενώ άφηναν στο μνήμα του και μερικά λουλούδια.

mnima

Σχετικές ειδήσεις