ΕΛΛΑΔΑ

Παντελής Παντελίδης: Ποιος «σκότωσε» τον δημοφιλή τραγουδιστή

Παντελής Παντελίδης: Ποιος «σκότωσε» τον δημοφιλή τραγουδιστή

Εναγωνίως περιμένει τη δεύτερη έκθεση πραγματογνωμοσύνης για το μοιραίο τροχαίο η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, προκειμένου να χυθεί «φως» στα καίρια ερωτήματα που τους βασανίζουν εδώ και 40 ημέρες – Οδηγούσε ο Παντελής το τζιπ; - Φταίνε οι κακοτεχνίες του δρόμου;

Μήνυση κατά της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Ελληνικού, καθώς και κατά του κατασκευαστή-συντηρητή ταυ μοιραίου στηθαίου και του κιγκλιδώματος πάνω στο οποίο προσέκρουσε το τζιπ του Παντελή Παντελίδη στις 18 Φεβρουαρίου αναμένεται να καταθέτει η οικογένεια του τραγουδιστή.

Μάλιστα, εκείνες τι ημέρες θα έχουν παραλάβει και τη δεύτερη έκθεση πραγματογνωμοσύνης που αναμένεται να ξεκαθαρίσει αν το τζιπ οδηγούσε ο Παντελής ή η Φρόσω Κυριάκου.

2138281

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», στην έκθεση αυτή θα υποστηρίζεται ότι ο Παντελής δεν ήταν οδηγός, λόγω της απόστασης των 9 πόντων που είχε η θέση του οδηγού από αυτή του συνοδηγού.

Στις 60 και πλέον σελίδες της έκθεσης υπάρχουν και δεκάδες φωτογραφίες με μετρήσεις πάσης φύσεως για το στηθαίο, τους ορθοστάτες και το κιγκλίδωμα στον δρόμο που συνέβη το μοιραίο τροχαίο.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας, στην έκθεση αναφέρεται ότι αν το κιγκλίδωμα είχε συντηρηθεί κατάλληλα... δεν θα είχε επέλθει το μοιραίο...

Σχετικές ειδήσεις